SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Autodoprava, doprava: - nákladní - mezinárodní přeprava - vnitrostátní přeprava - velkoobjemová přeprava - mezinárodní a vnitrostátní spedice, vytěžování - veřejný celní sklad - celní deklarace - skladovací služby, sklady - speciální přeprava nebezpečného zboží ADR.

Provádíme: - stěhování bytů, kanceláří, firem - přepravy - soudního vystěhovávání - stěhování těžkých břemen – klavírů, trezorů, přístrojů atd. - vyklízení prostor - rozvoz zboží pro firmy zabývající se prodejem atd. - levné stěhování – vytěžování vozidel.

Silniční motorová doprava nákladní.

Řemeslo: - stolař - tesař - parketář - podlahář. Nákladní doprava.

Autodoprava, doprava, přeprava: - nákladní doprava - autojeřáb. Práce: - jeřábnické - autojeřábnické. Pila, katr: - pořez dřevo - zpracování dřeva.

Dřevovýroba, výroba: - nábytek. Řemeslnické práce: - truhlářské - stolařské. Doprava, autodoprava: - nákladní přeprava.

Autodoprava, doprava: - nákladní.

Nákladní autodoprava - vnitrostátní - kontejner AVIA Prodej - stavební materiál Kovoobráběčské práce Svářování v ochranné atmosféře Zámečnické práce - kovovýroba na zakázku

Nákladní autodoprava

Osobní autobusová doprava Zasilatelství Doprava - nákladní (mezinárodní)

Nákladní doprava

Taxislužba - přepravní služby

Nákladní dopravapřeprava - sypké materiály Prodej - štěrkopísek

Nákladní autodoprava.

Výroba, dodávka a montáž: - technologické celky a zařízení pro těžbu a zpracování štěrkopísku a drceného kameniva. Plovoucí těžební stroje. Plavidla a plovoucí zařízení. Pásové dopravníky.

- - nákladní autodopravaodvoz a dovoz - suť - odpady - zeminy - sypké materiály písek, štěrk - stavební materiál - mechanizační a dopravní stroje Demolice Zemní a výkopové práce Rekonstrukce - rodinné domy Zednické práce

Prodej, servis, výcvik pilotů: - vrtulníky CH-7 Kompress 914 Letiště Bohuňovice: - vnitrostátní letiště LKBO Pořádá: - ukázky provozu - mezinárodní slety modelářů - společenské akce pro firmy - celoroční vyhlídkové lety.

Prodej - použité telefony Nákladní doprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 3,5t Prodej - mobilní telefony Servis - mobilní telefony