SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
GOLD SERVICE, s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
GOLD SERVICE, s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Zprostředkování zahraničního obchodu.

Autodoprava a doprava: - mezinárodní - vnitrostátní. - přeprava 100 kg - 24 tun.

Autodoprava: - nákladní do 3t - mezinárodní - vnitrostátní.

Silniční doprava osobní. Taxislužba. Drinkservis.

Autoplyn, LPG*: - přestavba aut na propan - butan. Doprava: - nákladní.

Autodoprava. -nákladní vnitrostátní

Autodoprava - doprava chlazeného a zmrazeného zboží

Autodoprava, přeprava: -nákladní.

Přeprava: -osobní -autobusová. Doprava nákladní: -tuzemská -zahraniční -kamiónová mezinárodní. Autojeřáby do 28 tun*. Zemní práce: -bagr UDS* 114. Autopůjčovna: -osobní vozidla -dodávková vozidla.

Drogerie. Nákladní doprava.

Šemberovo divadlo. Předprodej vstupenek na divadelní představení a koncerty probíhá v Informačním centru MěÚ Vysoké Mýto (tel. 465 466 112, 465 466 113), obvykle 14 dní před termínem akce.

Přeprava dodávkou která pobere až 4 europalety o hmotnosti 1.4 t do výšky 170cm. Mám vnitrostátní i mezinárodní koncesi a pojíštění nákladu proti nehodě a krádeži na milion korun

Autobusová doprava Pardubice, Chrudim, Přelouč zajišťuje přepravu na školní výlety, divadelní představení, školy v přírodě, plaveckou výuku, lyžařské kurzy, sportovní akce a další. Dále provozujeme cestovní agenturu - nabízíme dovolenou v zahraničí (Itálie, Chorvatsko).

Nákladní automobilová doprava.

Mezinárodní a vnitrostátní autobusová doprava. Přívěsy na přepravu až 46 kol. Provozovna: Vítězství 803, Slatiňany.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - suché omítkové směsi - zateplovací systémy - stavebniny. - fasádní zateplovací systémy, fasádní barvy, fasády, omítkové směsi, stavební lepidla, barvy a omítky - stavební materiály, zateplení (Orsil, Rockwool, Bachl) - tónování barev a fasádních omítek na počkání - ...

Prodej: - uhlík - koks Nákladní autodoprava

Provozování nákladní motorové dopravy Nákladní autodoprava