SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
GOLD SERVICE, s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
GOLD SERVICE, s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Výroba, prodej: -krmné směsi pro odchov zvířat -krmné směsi pro výkrm zvířat -krmné směsi dle požadavku zákazníka -bílkovinné koncentráty pro skot a prasata. Distribuce: -mléčné náhražky pro telata a selata Autodoprava: -TATRA sklápěč (sklopka).

Truhlářství. Doprava: -nákladní. Výroba: -dřevěných eurooken.

Služby: -zprostředkování nákladu -spediční.

Karosářské práce Autoservis - opravy motorových vozidel Pneuservis Doprava - nákladní Projektování - drobné stavby

Taxi. -nabízíme vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob a zásilek do 100 kg.

Služby: -taxi -odvoz oslavy, narozenin, firemní akce -kurýrní -přeprava menších zásilek.

Veřejný celní sklad: -plocha 10300 m2 -skladování, balící linka -potisk zboží, -označování a kompletace zboží -rozesílání zásilek.

Expresní zásilky Nákladní doprava - mezinárodní - vnitrostátní Nákladní doprava - mezinárodní - vnitrostátní - do 25t

Linková autobusová doprava Zájezdová autobusová doprava - vnitrostátní - mezinárodní - počet přepravovaných osob 15 - 50

Nákladní doprava tahač - mezinárodní - do 25t

-taxi třebíč -kurýrní, osobní Zajištění: -Taxi nonstop -Volkswagen sharan-7 míst, Škoda Octavie -odvoz na služební cesty, svatby, večírky luxusním vozem Superb a Pasat -nejlépe objednávky předem. VŠECHNY VOZY KLIMATIZOVANÉ.

Služby: -kurýrní služba -přeprava drobných expresních zásilek po celé Evropě.

Autoškola: -výcvik řidičů skupiny M, A, B, C, D, T, E -školení řidičů tuzemské i zahraniční dopravy. Taxi služba: -tel.777717817. Autodoprava, tel.608460400: -přeprava kontejnéry -odvoz odpady.

Autodoprava: - mezinárodní.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba: -semeno len* řepka hrách krmný obilí brambory. Živočišná výroba: -dobytek hovězí -prasata. Bioplynová stanice -výroba a prodej elektrické energie Oprava: -stroje zemědělské Autodoprava: -valník -speciál na dobytek -jeřáb ADO* 70** -čelní nakladač UNK 320*, ...

Autodoprava: -kamionová do zahraničí, přeprava námořních kontejnerů. Řezání: -asfalt, beton.

Nákladní doprava: -vnitrostátní -mezinárodní Služby: -spediční (spedice) -zasilatelské (zasilatelství) -vytěžování vozidel -kurýrní služba po celé EU. Nepřetržitý kontakt tel.777 898 740

Velkoobchod, prodej, montáž: -dopravní značení svislé dopravní značení dopravní zrcadla zpomalovací retardéry výstražné pásky výstražné desky pro nákladní automobily a traktory.

Služby: -autoservis -autodoprava -pneuservis. Prodej: -aut -dovoz ze zahraničí -náhradní díly.

Doprava, autodoprava: - nákladní

Nákladní doprava, autodoprava: - do 3, 5 t, zaměření na státy EU a Švýcarsko. Přeprava nebezpečných nákladů ADR.

Zemědělská výroba a prodej zemědělských výrobků. Výroba a opravy zemědělských strojů. Služby mechanizačními prostředky. Truhlářství. Montáž, oprava, údržba vyhrazených elektrických zařízení. Silniční motorová doprava nákladní. Provozování čerpací stanice s palivy a mazivy.