SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Práce, pronájem, půjčovna: -s vysokozdvižnou montážní plošinou (vysokozdvižná plošina) -pracovní výška 13m (AVIA), 16m (AVIA) a 20m (LIAZ) -NOVINKA - TATRA 148 - MP27 - pracovní výška 27 m. -nátěry sloupů, stožárů -instalace a údržba veřejného a místního osvětlení -kácení stromů, prořezávky -odstraňování námrazy, rampouchů -montáže antén ...

Služby: -kvalitní hudba na internetu RADIO INTERHIT -nahrávání jednoduchých reklamních spotů pro reklamu v médiích.

Autobusová doprava: -vnitrostátní, mezinárodní. -přeprava vozidly pro 6 - 50 osob.

Služby: -nákladní doprava, autodoprava -mezinárodní, vnitrostátní.

Služby: -autodoprava vnitrostátní, mezinárodní přeprava zboží -auto + vlek. -dovoz a prodej přírodní kámen -pneuservis, autoservis -oleje a maziva -autodíly.

zánik poslední živnosti: 4.3.2013 Nákladní doprava.

Stavby: -práce stavební -projekce stavební -investorsko inženýrská činnost -občanské a bytové -inženýrské včetně technické vybavenosti sídlištních celků -průmyslové -dopravní. Autodoprava. Zprostředkovatelská činnost: -obchod -služby. Polygrafická výroba: -sítotisk -gumotisk -chemografie -stereotypie ...

Taxi Blesk. Taxislužba - osobní přeprava. Vnitrostátní, tuzemská nákladní doprava do 3, 5 tuny.

Služby: -vnitrostátní nákladní autodoprava.

Montáž: -tažná zařízení všech typů. Doprava (autodoprava): -užitkové nákladní vozy (dodávky) -FORD TRANZIT (10m3, 1t), -MERCEDES SPRINTER (14m3, 1, 4t).

Datum zániku:08.06.2013 Služby: -úklid domácností a firem -expresní přeprava balíčků -kurýrní služba -seznamovací, partnerská seznámení.

Autodoprava: -silniční, nákladní.

Datum zániku:18.07.2011 Autodoprava: -mezinárodní. Služby: -spedice

Služby: - autodoprava - stěhování

Autodoprava, doprava, spedice: -nákladní, mezinárodní kamionová. Provozovna: -Jihlava, Benešova 46, tel.:567331530. Ukončili činnost 02/2013.

Doprava (autodoprava): -kamionová mezinárodní. Ukončili činnost 01/2012.

Stavební firma. Práce: -veškeré stavební HSV -občanské, bytové a průmyslové -rekonstrukce stavebních objektů -dlažby, obklady -fasády. Nákladní doprava, autodoprava. Zrušeno 06/2013.

Ubytovna ICOM. -15 pokojů, celková kapacitou 60 lůžek. Příslušenství: -vlastní vchod -blízko centra v budově autobusového nádraží. Cena: -jeden den 190, -kč za den -celý měsíc 110, -kč za den -ručník za 20, -kč. Stálá služba 24h, ubytování do 20.00.

-Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v ...

Dřevobráběcí stroje. Dřevovýroba. Autodoprava.

Autopůjčovna: - pronájem aut, tahačů a návěsů. Nabídka spedičních a logistických služeb. Zajištění mezinárodní autodopravy.