SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Zakázková výroba: - ocelové konstrukce - transportní systémy pro automobilový průmysl, zábradlí, balkony a ocelové konstrukce. Velkoobchod, prodej, oprava, montáže: - stájové zařízení pro vepřový a hovězí dobytek. Nákladní autodoprava.

Velkoobchod, prodej: -stavební materiál: -cihly POROTHERM, tvárnice, modulový blok, věncovka, U -profil, nosné i nenosné překlady, nosné roletové překlady, střešní a stropní desky, termopancíř, malby, omítky -střešní okna VELUX, PRIMA FENESTRA -střešní krytiny. -BRAMAC, CEMBRIT, KM BETA, RANNILA STEEL, TONDACH -plastové ...

Autodoprava do 3, 5t Velkoobchod, prodej: -oleje - maziva

Autodoprava, doprava, přeprava: -silniční nákladní vnitrostátní (tuzemská): -pro podnikatele i soukromé osoby -automobily: -AVIA sklopná -třístranný sklápěč. Dovoz, rozvoz, převoz: -sypký stavební materiál (štěrk, písek, drť, makadam a jiné druhy) -uhlí -beton -dřevo -zemina -lešení.

Mezinárodní a vnitrostátní nákladní doprava: -návěsová vozidla DAF, LIAZ, soupravy do celkové hmotnosti 25 tun a 8 tun -expresní dodávky malých zásilek do zahraničí vozem Volkswagen VENTO.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní: - mezinárodní a vnitrostátní.

Čerpací stanice BLOK: -Bojkovice, Nádražní 831, tel.:572641336. Stavební firma. Práce: -stavební: -stavby občanské, průmyslové -zemní: -buldozer, jeřáb, montážní plošina, traktor -hloubení studní -zámečnické, zámečnictví, zámečník -čistění komunikací, haly: -vůz IFA. Pronájem kontejnerových van pro odvoz materiálu. Výroba, ...

Nákladní doprava, skladování, překladiště 30km od SK

Mezinárodní a vnitrostátní autobusové dopravy

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní: -vnitrostátní -mezinárodní Práce: -oprava automobilů LIAZ, TATRA -provedení emise, STK v dohodnutém termínu. Možnost umístění reklamy na firemních automobilech.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní do celkové11, 990t na 16 europalet: -vnitrostátní (tuzemská) -mezinárodní (zahraniční).

Tuzemská a mezinárodní autobusová doprava. Kapacita autobusů je 45-49 míst. Doprava cestujících na: - sportovní akce - školní výlety - kulturně-poznávací zájezdy - vícedenní tuzemské i mezinárodní zájezdy.

Přepravy celovozových zásilek. Přepravy kusových zásilek. Doprava mezinárodní. Přepravy ADR zboží. Nadrozměrné přepravy. Skladování.

Doprava, přeprava, autodoprava, o dvoz vlastními kontejnery a uložení: -stavební suť -nebezpečný odpad -hlína -tuhý domovní odpad -železný šrot. Zemní práce.

Práce: -autojeřáb AD 080 -nakladní automobil V3S -nakladačem UNC -kopátko 060 -Škoda 706.

Autobusová doprava: - pravidelná - zájezdová Nákladní autodopava.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní.

Autodoprava, doprava, přeprava: -silniční nákladní: -vnitrostátní (tuzemská) -mezinárodní (zahraniční). Služby: -zasílatelství -skladování zboží -manipulace s nákladem.

Doprava, přeprava, autodoprava: - osobní autobusová mezinárodní (zahraniční) a vnitrostátní (tuzemská): - autobus Man (velký) 58+1+1 (plná výbava) -autobus NEOPLAN N316 49+1+1(kávovar, lednička, TV+video, WC, klimatizace) -aubobus MAN 30+1+1 (kávovar, lednice, TV+video, klimatizace) -minibus Fiat Ducato 14+1 (kávovar, ...

Autodoprava: - vnitrostátní a mezinárodní přeprava materiálu a stěhování do 1, 6 t.

Autodoprava, doprava, přeprava: -spedice -doprava nákladní: -mezinárodní, tuzemská -přeprava kusových zásilek -velkoobjemová doprava -zahraniční zasilatelství -skladování -logistika -celní odbavení.

Služby: -logistické, logistika -analýzy, návrhy nových logistických řešení -kompletní vypracování logistických projektů -zajištění investic a realizace výstavby skladů -možnost skladování ve strategicky důležitých centrech v ČR a v celé Evropě -vedení skladové evidence. Autodoprava, doprava: -kamionová: -zahraniční ...