SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Provozujeme Taxislužbu na území Rožnova pod Radhoštěm a jeho blízkém okolí, dopravíme Vás odkudkoliv kamkoliv po ČR a do vybraných států EU za ty nejnižší možné ceny. Přepravujeme zaměstnance firmám, děláme letištní transfery po celé ČR a do vybraných letišť v okolních státech, přepravíme na dovolené, nebo na lyže, na meeting, zajistíme krátkodobé ...

Dopravní služby: - pro soukromé osoby (stěhování) - malé firmy - nadnárodní společnosti - stěhovací služby -skladování -kamionová doprava vnitrostátní

VALATRANS a.s. poskytuje komplexní dopravní a logistické služby. Doprava, přeprava: -mezinárodní -vnitrostátní, tuzemská silniční doprava a zasilatelství -kamiónová, nákladní. Doplňkové služby: -skladování -autobazar-osobní, nákladní, terénní i užitkové vozy -pneuservis-všechny druhy nových osobních, nákladních a ...

Dceřinná firma společnosti ST GROUP, a.s. Autodoprava, doprava: - nákladní (kamionová) - vnitrostátní, mezinárodní - přeprava: - chladírenskými vozidly - nebezpečných věcí dle ADR - sypkých hmot v cisternách, sklápěcích návěsech - spedice - možnost zajištění letecké, lodní, železniční přepravy - zásilková služba, ...

Dopravní firma: - přeprava osob autobusy 20 - 58 míst - tuzemsko, Evropa.

Služby: - údržba a oprava silnic - čištění ploch a komunikací - dopravní značení - zimní údržba komunikací

Stavební činnost, práce: - zemní práce - výkopy - základy rodinných domků a průmyslových staveb - zahradní práce - přeprava sypkých materiálů, kameniva. Prodej: - travní směsi a osiva - palivové dřevo.

Logistika - nákladní doprava chladírenské a mrazírenské vozy, plachtové návěsy, speciální režim ADR

Expresní autodoprava ADR Rámování a paspartování obrazů Výroba a prodej - obrazy - pasparty

Montáže, opravy, servis: - elektrická zařízení - veřejné osvětlení - rozhlasy. Práce: - výškové - s vysokozdvižnými plošinami do výšky 16 m, montážní plošina MP - 13. Nákladní autodoprava - Avie 21 F a Avie 31 L.

Provádíme stavební práce v oblasti dopravního značení. Prodej materiálů pro vodorovné a svislé dopravní značení. Služby: -autodoprava, zemní práce -výstavba a údržba komunikací -dopravní značení. Sídlo společnosti: Samostatnost 1181 76901 Holešov

Autodoprava: - vnitrostátní - nákladní.

Oprava: - zdvihací zařízení - stroje. Stěhování: - stroje a zařízení. Elektroinstalační práce. Technické prohlídky strojů. Výroba: - náhradní díly. Zámečnické práce.

JaNex Neradil Jaromír Valašské Meziříčí Restaurace: Restaurace Bavorský dvůr - provozní doba Po–So 10.00–23.00, Ne 10.00–21.00 - stravování, denní menu teplá jídla po celý den (Po–So 10.00–20.00, Ne 10.00–14.00) - možnost pořádání společenských, podnikových a rodinných akcí v našem loveckém salónku (kapacita ...

Autodoprava, silniční doprava: - mezinárodní, vnitrostátní doprava, přepravy nebezpečných látek - ADR - dodání just in time - vlastní dopravní prostředky - spedice. Skladování a logistika: - vlastní skladovací prostory - distribuce ze skladu dle požadavků - servis 24 hodin.

Nákladní doprava: - odvoz suti, zeminy - doprava stavebních materiálů. Zemní práce: - úpravy a regulace vodních toků - výkopy inženýrských sítí, kanalizace - úprava terénu - zakládání zahrad. Ubytování: - pronájem chaty v údolí Vranča - tel. 605128118.

Služby: - sběr a výkup odpadů - mobilní svoz nebezpečných odpadů - sklad nebezpečného odpadu - likvidace nebezpečného kapalného odpadu (žíraviny, hořlaviny, jedy) i jeho odvoz - likvidace pevného nebezpečného odpadu. Nákladní silniční doprava: - vnitrostátní (tuzemská) - mezinárodní (zahraniční).

Nákladní doprava, vnitrostátní a mezinárodní. Spediční činnost. Stěhovací služby: - stěhování bytů, domů. kanceláří. Odtahová služba.

Hodinový manžel: - stěhování - zámečnícké práce, drobné zednické opravy - zahradnické práce - čištění koberců, sedacích souprav - úklidové práce, mytí oken - pomoc s nákupy.

Stěhovací služby. Prodej, balícího materiálu pro stěhování. Realitní služby - Rožnov pod Radhoštěm: - pronájem výrobních prostor - pronájem skladovacích prostor - pronájem kancelářských prostor.

Doprava, autodoprava: - mezinárodní kamionová přeprava - hlavní destinací je Spolková Republika Německo, celá evropské unie.

Autodoprava: -vnitrostátní a mezinárodní.