SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Prodej: -betonových směsí, písku, štěrku, kameniva Autodoprava.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní, -stěhování, -6europalet, 3t. Stavení a výkopové práce: -rekonstrukce bytových jader, -zateplení, -fasády, -bourací práce, -ruční výkopové práce, -pokládka zámkové dlažby, -obklady, -dlažby, -betonářská práce, -oplocení pozemků, -likvidace suti - odvoz.

Služby: -přeprava zvířat ve speciálním krytém laminátovém přívěsu - vhodné i pro stěhování.

Autodoprava: - mezinárodní - spedice.

Pneuservis: -pneumatiky letní, zimní, 4x4, dodávkové, nákladní Služby, opravy: -opravy motorů -brzdových systémů -podvozků vozidel všech typů osobních a dodávkových vozidel atd. -příprava a zajištění ME+STK -výměna čelních autoskel -tónování autoskel -montáž autodoplňků -čištění interiérů a exteriérů mokrou i suchou cestou ...

Stavební firma. Práce: -komplexní stavební práce -zemní, výkopové -VODOinstalační, instalace vody -TOPO, topenářské, instalace topení. Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní vnitrostátní (tuzemská) i mezinárodní (zahraniční).

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní kamionová - mezinárodní -chladící soupravy, plachtové soupravy -přeprava obytných kontejnerů.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní do 3, 5 tun.

Autodoprava, doprava, přeprava: -spedice, spediční činnost -nákladní kamionová pod řízenou teplotou: -vnitrostátní, mezinárodní.

Autodoprava: -přeprava vozem zn. LIAZ sklápěč.

Doprava, autodoprava, přeprava: - automobilová silniční nákladní kamiónová: - vnitrostátní nákladní doprava po celém území České a Slovenské republiky - mezinárodní kamionovou dopravu v rámci států

Služby Osobní doprava po ČR i do zahraničí minibusem VW Transporter s klimatizací a GPS Expresní přeprava zásilek do 860 kg nebo 1500 kg - po celé EU Přeprava osob na dovolenou, služební cesty, mezinárodní výstavy, společenské akce Transfery osob na mezinárodní letiště – Praha, Brno, Bratislava, Wien, München, Nürnberg atd. Poznávací ...

Stavební práce: -stavby rodinných domů, průmyslových objektů -opravy a rekonstrukce, domů, bytových jader -zateplení fasád -montáž obkladů a dlažeb. Autodoprava: -vnitrostátní MAN do 3, 5t.

Doprava, přeprava: -osobní taxislužba, taxikář

Autodoprava: -mezinárodní nákladní přeprava -spedice -námořní, letecká doprava.

Doprava, přeprava: -osobní taxislužba, taxikář, taxi.

Autodoprava: - nákladní, silniční, automobilová - vnitrostátní, tuzemská.

Doprava, přeprava, autodoprava: -silniční nákladní motorová

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní vnitrostátní (tuzemská): -převoz sypkých hmot (kamenivo štěrk, písek).