Stěhování bytů i firem je možné realizovat jak v mezinárodním, tak i tuzemském měřítku. Součástí stěhovacích služeb bude přesná kalkulace ceny, pečlivá organizace, dostatečné přípravy, bezpečná manipulace a přesto rychlá doprava vybavení na místo určení.

Hledáte spolehlivou a rychlou službu pro stěhování? Potřebujete převézt nábytek, vybavení nebo osobní věci? Chcete se zbavit starého nepotřebného haraburdí? Pak je tu pro vás Stěhování Šindelář! Stěhování Šindelář je profesionální firma, která se zabývá stěhováním a autodopravou po celé České republice. Stěhujeme byty, domy, kanceláře i firmy. ...

Tomáš Nepožitek se zaměřuje na autodopravu, vyklízení, stěhování, montáž a demontáž nábytku, likvidaci odpadu a na odtah vozidel.

Společnost STĚHOVÁNÍ GOLEM s.r.o. má na starosti stěhování firem, kanceláří i domů po celé České republice.

Služby: -stěhování po celé ČR stěhovacím čalouněným vozem -profesionální stěhovací tým -byty, domy, kanceláře, firmy, archivy, dílenské prostředky, klavíry, piána, umělecké předměty -stěhování nonstop o víkendech a svátcích bez přirážky -stěhování na klíč, montáž a demontáž, pojištění v ceně.

Stěhování strojů a nadměrných břemen. Exportní balení. Jeřábnické práce. Montážní práce. Elektro, elektroinstalace, revize elektriky. Hromosvody. Opravy dilatačních spár a pryskyřicí litých podlah. Tesařství. Pokrývačství. Výškové a natěračské práce. Úpravy zeleně.

Služby: - odtahová služba - vnitrostátní a mezinárodní přeprava - stěhování.

Zabýváme se: -výškové práce -jeřábnické práce -pronájem VZV -stěhování s auty -letecká škola ULLa.

Společnost GP-Services, s.r.o. má bohaté zkušenosti v oblasti rekonstrukcí koupelen, plynofikace, vodoinstalatérství a topenářství malých i velkých budov. Dále našim zákazníkům můžeme nabídnout práce elektroinstalační, úklidové či stěhovací. Rovněž se specializujeme na kompletní rekonstrukce a přestavby panelových a cihlových bytů a rodinných ...

Autodoprava. Silniční doprava nákladní: - vnitrostátní - mezinárodní. Dodávková expresní přeprava. Stěhování. Přeprava zboží.

Milan Škoudlil se zaměřuje na stěhování, vyklízení a odvoz do sběrných dvorů.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí

Služby: -stěhování a vyklízení bytů i firem. Expresní služba, rozvoz zakoupeného nábytku včetně likvidace starého. K dispozici dodávkový vůz Ford Tranzit s polstrováním 21 m3. Samozřejmostí je pojištění na škody vzniklé jak dopravou, tak stěhováním.

Firma Stěhování Dopraváček René Nováčka s dlouholetou tradicí zajišťuje veškeré stěhovací a vyklízecí práce včetně zajištění přepravy po celé České republice i Evropské unii. Kompletní stěhování v ČR a EU: - levné a rychlé stěhování bytů a firem, kanceláří - nonstop příjem zakázek - ZDARMA 800 888 408 - stěhování objemného a těžkého ...

Autodoprava. Stěhování, stěhovací firma. Kompletní stěhování bytů, kanceláří, firem. Likvidace pozůstalostí. Soudní vystěhování. Drobné převozy kusových věcí. Stěhování těžkých břemen (trezory, klavíry).

MEKRSERVIS s.r.o. se zaměřuje na montáže interiérů, stěhování a zemní práce.

Michal Babák se zaměřuje na silniční dopravu, přepravu chlazených a mražených nákladů a stěhovací práce.

Stěhovací služby: - stěhování bytů, domů, kanceláří - odvozy do sběrného dvora - montáž a demontáž nábytku - stěhování těžkých břemen - likvidace pozůstalosti.

Bc. Martin Sluka se zaměřuje na nákladní dopravu, přepravu zásilek, palet a na stěhování.

TymServis.cz se zaměřuje na realizaci dveří, podlah a stěhování.

Michal Vančura poskytuje služby: - osobní přeprava - přeprava 1- 8 osob - mikrobus - přeprava zboží 1, 5 t - stěhování

Služby: - dodávková autodoprava - kurýrní doprava - stěhování.

Pavel Brázdil se zaměřuje na autodopravu, stěhování bytů i komerčních prostor a na vyklízení.

Autodoprava: -vnitrostátní, mezinárodní přeprava zboží -tuzemsko -stěhování, stěhovací služby.