Stěhování bytů i firem je možné realizovat jak v mezinárodním, tak i tuzemském měřítku. Součástí stěhovacích služeb bude přesná kalkulace ceny, pečlivá organizace, dostatečné přípravy, bezpečná manipulace a přesto rychlá doprava vybavení na místo určení.

Autodoprava. Stěhování. Stěhování rodinných domů a bytů, vyklízení půd a sklepů s odvozem na sběrný dvůr. Přeprava menších nákladu do 1400kg vozidlem Mercedes Sprinter 15 m3.

Autodoprava kontejnerová, stěhování.

Autodoprava - nákladní, do 3, 5t. Stěhování.

Služby: - stahování dat z digitálních tachografů a karet řidičů - analýzy dat a archivace. Nákladní autodoprava do 10 tun.

Služby pro dům a zahradu. Zakládání bazénů, péče o trávník, péče o zahradu, terénní úpravy. Montáž nábytku, vyklízení prostor, drobné elektro práce.

Služby hodinového manžela. Hodinový manžel. Veškeré údržbářské práce na klíč: - domácí práce: - opravy omítek a děr ve zdi či stropě - montáže, demontáže žárovek a světel - montáže garnýží a doplňků, nábytku - malby pokojů - nátěry dveří, oken - opravy nátěrů - odvzdušnění topení - opravy a montáže baterií - ...

Služby: - stěhování - byty, kanceláře, domy - vyklidit sklep, půdu.

Nákladní doprava: - mezinárodní i vnitrostátní - stěhování.

Kontejnerová doprava. Stěhovací služby, stěhování. Odvoz suti.

Expresní přeprava kusových zásilek Rozvoz zboží, nábytku, elektrospotřebičů Střehování - byty - domy - kanceláře.

Stěhování - byty, kanceláře, objekty - klavíry, starožitnosti - těžká břemena trezory Prodej - optika

Autodoprava a stěhování. Stěhování: -těžká parta -skříňové vozidlo Mercedes -nákladový prostor 33m3 5, 6 x 2, 4 x 2, 4m -skříňová dodávka Mercedes -nákladový prostor 14m3 4 x 1, 9 x 1, 9m -náklad připevňovaný ke stěnám vozu -vybaveno proti poškození nábytku (matrace, deky, kartónový papír, přepravky) -kompletně byty, ...

Doprava - nábytek Stěhovací služby Montáž - kuchyňské linky - nábytek.

Stěhovací a vyklízecí práce: - domy - byty - kanceláře - těžká břemena.

Autodoprava, expresní zasílatelství, přeprava osob. Provoz expresní vnitrostátní i mezinárodní silniční dopravy vozy od 1 kg do 3, 5 tun. Nabídka stěhování, asistenční služby a přepravy osob mikrobusy.

Služby: -stěhování bytů i firem v Brně, po celé ČR, i na Slovensko -nákladní autodoprava v rámci ČR a Slovenska -servis vozidel všech značek.

Autodoprava. Vnitrostátní a mezinárodní doprava: -přeprava nákladů s možností připojení vleku -přeprava po celé Evropě -spolupráce s celní deklarací pro přepravy zboží mimo státy EU -stěhování.

Služby: - vyklízení - stěhování.

Autodoprava: -Česká republika, Evropa -skříňová dodávka IVECO DAILY 15 m3 -palety 6 ks -2, 2 t nosnost -stěhování -zásilková služba -přeprava kurýrních expresních zásilek.

SLUŽBY: -lokální stěhování po Brně, i po celé ČR -speciální práce (piana, trezory, stroje. . . ) -kompletní balící servis -montáž, demontáž nábytku -skartace dokumentů -skladování. STĚHOVÁNÍ NA KLÍČ: -byty, kanceláře, sídla společností, rezidence -archívy, knihovny, sklady, úřady -likvidace pozůstalostí -soudní (exekuční) ...

Nabízíme stěhování s pojištěním nákladu, zapůjčení papírových krabic. Stěhování: -těžkých břemen do 15t -dílen, výrobních závodů, firem -vyklízení prostorů -likvidace pozůstalostí. Dále úklid před i po stěhování, včetně malování.

Spedice, vytěžování nákladní automobily: -dodávky, dodávka (Avie, Iveco...) -kamionové soupravy a návěsy Silniční nákladní autodoprava: -kamionová přeprava -odvoz a dovoz zboží do 26 tun -stěhování.

Stěhování, autodoprava po celé ČR**: -byty, rodinné domy, kanceláře, úřady, archivy, sklady -těžká břemena-pianina, klavíry, trezory, stroje (frézy, soustruhy aj.), bankomaty. Vyklízení všeho druhu včetně likvidace odpadu: -byty, půdy, sklepy. Autodoprava spediálně vybavenými, čalouněnými vozy všech velikostí: -skříňové ...

Stěhování: -byty, kanceláře, sklady, archivy, dílny -těžká břemena, těžká parta (klavíry, trezory, stroje, soustruhy, frézky) -likvidace odpadu -rozmístění nábytku na místě včetně položení koberců. Vyklízení: -půdní, sklepní prostory -doprava: -AVIA skříňová -MERCEDES dodávka.