Stěhování bytů i firem je možné realizovat jak v mezinárodním, tak i tuzemském měřítku. Součástí stěhovacích služeb bude přesná kalkulace ceny, pečlivá organizace, dostatečné přípravy, bezpečná manipulace a přesto rychlá doprava vybavení na místo určení.

Stěhování. Vyklízení po celé ČR. Stěhování-Vyklízení za nejpřijatelnější možnou cenu. Stěhování bytů, domů, chat, firem, rezidencí, komerčních objektů. Balící servis. Montáže, demontáže nábytku. Pojištění kompletní zakázky. Česká firma od roku 1996. Obhlídky zakázky zdarma. Zapůjčení stěhovacích krabic zdarma. Spokojenost zákazníků je Náš ...

Autodoprava: - mezinárodní - vnitrostátní - stěhování.

Stěhování Praha, stěhování ČR, vyklízení, likvidace odpadu, autodoprava.

Stěhování Praha, celá ČR a mezinárodní stěhování. Profesionální stěhovací firma zajištující stěhování bytů, firem, kanceláří, obytných prostor, obchodů, domácností, rodinných domů a stěhování těžkých břemen (stěhování pian, klavírů, trezorů).

Stěhování: - mezinárodní stěhování včetně kompletního balení a celního projednání - stěhování bytového a kancelářského zařízení - stěhování průmyslových zařízení - stěhování uměleckých předmětů a starožitností - instalace nábytkových dílů přímo na stěnu nebo napojení kuchyňského zařízení na odpady, vodu apod. - skladování ...

Stěhování - těžká břemena - trezory - piana - kotle Vyklízení a likvidace

Stěhování: -kompletní stěhování firmy (kancelářské vybavení, výpočetní techniky, archivů, dílen, skladů, zapůjčení přepravek, použití vysokozdvižné plošiny) -stěhování bytů (od drobností po komletní stěhování na klíč, montáž nábytku) -stěhování starožitností a uměleckých předmětů -mezinárodní stěhování Evropa, zámoří "door to door ...

Naše firma nabízí komplexní služby v oblasti stěhování, a to stěhování domácností, kanceláří, výrobních prostorů, a také s tím spojené služby úklidové, úpravu interiéru, montáž nábytku, balení, odvoz odpadu na sběrný dvůr.

Kompletní stěhovací služby 7 dní v týdnu: -byty, domy, kanceláře, firmy, sklady, archivy -pianina, trezory, stroje, těžká břemena -starožitný nábytek, divadelní dekorace -kancelářská technika, počítače, kopírky apod. -kusové zásilky. Další služby: -balicí servis s dodáním vhodného balicího materiálu -zapůjčení kartonových krabic ...

Stěhování Moving - byty - kanceláře - firmy - piána - international moving

Kompletní stěhovací služby: -tuzemsko-Česká republika -mezinárodní-svět. Complete world moving service czech rep. and world. Stěhování: -byty -rezidence -firmy.

Naše firma se zabývá vnitrostátní nákladní autodopravou, přepravou zásilek, dopravou nákladů, stěhováním atd. Nabízíme autodopravu nákladním vozidlem IVECO 75E18 se skříňovou nástavbou a hydraulickou plošinou.Pojištění nákladu, spolehlivost, flexibilita, osobní přístup.

Mezinárodní společnost nabízející: - komplexní stěhovací služby a servis - doprava, přeprava - logistické služby - vnitrostátní a mezinárodní zasilatelství

Stěhování: - nábytek - těžká parta - těžké stroje bez limitní hmotnosti - trezory bez limitní hmotnosti - kopírky, piana, kotle, stroje do 30t

Zajišťujeme přepravu zboží a stěhování s možností zapůjčení nebo koupě krabic. Při stěhování: - luxusní balicí materiál zdarma - zapůjčení krabic s možnosti koupě. Přeprava zboží do 1500 kg.

Mezinárodní a vnitrostátní stěhování nábytku, uměleckých předmětů, starožitností.

Autodoprava v tuzemsku i zahraničí. Vnitrostátní stěhování zařízení, bytů, starožitností, uměleckých předmětů, kanceláří a společností. Mezinárodní stěhování v Evropě i zámoří včetně celního projednání. Kompletní balící služby. Montáže a demontáže nábytku. Skladování. Konzultace.

Stěhování Praha, po celé ČR i do zahraničí. Rádi, rychle, bezpečně a spolehlivě zajišťujeme stěhování bytů, kanceláří, státních institucí, rodinných domů.

Specializujem se na vyklízení a likvidace pozůstalostí, bytů, půdních prostor či sklepů včetně odvozu věcí na skládku nebo sběrný dvůr v Praze o blízkém okolí. Také zajišťujeme stěhovaní velkých a těžkých předmětů včetně odborného stěhování pianin, klavírů, trezorů apod. Autodoprava.

Stěhování: -byty -kanceláře -piana, klavír -menší trezory -stěhování nonstop.

Montáž a doprava nábytku: - bytového - kancelářského - kuchyňských linek. Služby: - stěhování - úklidové práce.

Stěhování nonstop. -byty, kanceláře -montáže nábytku -balení. Těžká parta: -trezory, -piana -stroje.