Stěhování bytů i firem je možné realizovat jak v mezinárodním, tak i tuzemském měřítku. Součástí stěhovacích služeb bude přesná kalkulace ceny, pečlivá organizace, dostatečné přípravy, bezpečná manipulace a přesto rychlá doprava vybavení na místo určení.

Služby: - nákladní kontejnerová doprava - zemní a bourací práce - terénní úpravy zahrad, rybníků, potoků, komunikací - dovoz/odvoz sypkého a stavebního materiálu - třídění zeminy - přípojky inženýrských sítí, bazény, jímky, základy rodinných domů - stěhování.

Služby: - nákladní autodoprava - dodávková autodoprava - stěhování

Služby: - dodávková autodoprava - stěhování

Služby - kompletní čištění interiérů všech vozidel, včetně nákladních - čištění autosedaček - čištění koberců a čalouněného nábytku - mytí oken - úklidové práce - stěhování - nákladní autodoprava - zednické práce - kovovýroba - zámečnické práce.

Služby - stěhování v Praze a okolí - vyklízení.

TREBIS Zabýváme se správou nemovitostí, realitní činností, úklidovými pracemi a možností zprostředkování stěhovacích služeb, účetnictví a dalšími.

Stěhovací a přepravní služby - vnitrostátní a mezinárodní dodávková doprava - stěhování.

Malování, tapetování, úklid.Podlahářské práce, montáže nábytku, nátěry dveří, zárubní a nátěry radiátorů. Montáž příslušenství v koupelnách.Moderní kamenné obklady.Kompletní bytový servis.Manipulační práce.Stěhovací práce menšího rozsahu.Služby hodinového muže. Levně-spolehlivě-kvalitně

Provádíme: - montáž a údržba veřejného osvětlení - elektroinstalační práce - stěhování těžkých břemen a výrobních celků

Služby: -stěhování -úklidové práce Stavba, výstavba: -rodinné domy -rekonstrukce Práce: -zemní

Služby: -stěhování starožitného nábytku a uměleckých děl

Služby - kontejnerová doprava - nákladní doprava vnitrostátní, mezinárodní - stěhování

Zabýváme se stěhováním již řadu let, proto si Vám dovolujeme nabídnout bezproblémové stěhování a dokázat, že rčení "Lepší vyhořet, než se stěhovat" nemusí být vždy pravda. U našich pracovníků je kladen důraz nejen na fyzické předpoklady, ale i na slušné chování, kde rada a pomoc zákazníkovi je úplnou samozřejmostí.

Služby - silniční motorová doprava - stěhování - skladování - kompletace zboží Autoopravna, autoservis - oprava motorových vozidel - autolakovna - autoklempířské práce

Stěhování po celé ČR byty, kanceláře, dílny, trezory, stroje - manipulace s různými těžkými předměty

Sklenářství, sklenářské práce všeho druhu. Autodoprava, stěhování. Služby zejména pro oblast Neratovice, Mělník.

Rychlé a levné stěhování bytů, firem. Vyklízení sklepů, půd a nemovitostí. Převoz nábytku, zboží a materiálu, balící a dopravní služby, expresní doprava zásilek po Evropě, vyklízecí a bourací práce, odvoz odpadu, pronájem aut, levná autodoprava.

Nabízíme kompletní stěhovací služby. Montáž a demontáž nábytku.

Stěhování bytů a firem po ČR i mezinárodně. Montáže nábytku a kuchyní včetně zapojení spotřebičů. Půjčování vozidel. Skladování a likvidace nábytku.

Provádíme: - stěhování archivů, kanceláří, firem a rodinných domů - vnitrostátní doprava.

Autodoprava Stěhování bytů a kanceláří - vyklízení pozůstalostí