Taxislužby nabízí komplexní servis transportních služeb osob, ale i předmětů. Odvoz na letiště, z nemocnice nebo z nákupního centra. K dispozici je jak vnitrostátní, tak i mezinárodní taxislužba, ale i přeprava menších balíků z jednoho místa na druhé.

Služby: - mezinárodní, vnitrostátní osobní doprava - mezinárodní, vnitrostátní autobusová doprava.

Dopravní agentura, tuzemsko i zahraničí Provoz: -mikrobusy -osobní vozy -autobusy (7-50 osob).

Autodoprava: -dodávková autodoprava -osobní i nákladní přeprava -velký zakrytý vozík. Služby: -stěhování nábytku -přestěhování do nového bytu či domu -možnost pravidelného rozvozu zboží, materiálu i pro firmy -přeprava do školy, k lékaři, na akce a podobně. Zajišťujeme nízké ceny, které jsou přizpůsobeny individuálně každému ...

Přeprava až 6 osob, dětská sedačka, drink car servis, taxi, odvoz na letiště, přeprava vč, zavazadel

Přeprava osob a zásilek: - transfery osob na letiště, mítinky - expresní přepravy zásilek po České republice i zahraničí. Oprava: - praskliny autoskel bez nutnosti výměny autoskla.

Taxi služba: - přeprava osob a zásilek - přeprava vozíčkářů - šesti-místné přepravy osob + transfer servis - přeprava na letiště - help prink - 19 osobních vozů (4/6 míst, 1/vozíčkář, 14/5 míst).

Taxi služba. Kurýr. Transport - aeroport Celodenní pronájem vozu s řidičem. Oblast Jeseníky-Bruntálsko

Služby: - kompletní servis osobní přepravy - jedná se o letištní transfery - zajištění dopravy na různé společenské akce, firemní jednání, konference, svatby, oslavy - vozidla vyšší střední třídy renomovaných značek.

Taxislužba, osobní doprava.

Taxislužba: - provoz nonstop - osobní taxi - možnost připojení přívěsného vozíku - odvoz svateb zahraničními automobily. Pro podniky možnost jízd na fakturu.

Taxislužba. Autodoprava. Stěhování. Montáž: - akvária.

Autodoprava: - celovozové zásilky, - kusové zásilky, - skladování, - expresní přepravy, - přeprava osob, - pronájem mikrobusů.

Služby: - přeprava osob luxusními vozidly WV Passat CC a Škoda Superb na všechna letiště po celé Evropě - expresní přeprava zásilek - zapůjčení svatebního vozidla.

RS trade export import Taxislužba: - nonstop.

Taxi služba: - běžná přeprava osob - lze sjednat pravidelné služby - přeprava minibusem - expresní přeprava zásilek - odtahová služba non-stop. Pobočky: - Uničov, Ztracená ulice - Rýmařov.