Taxislužby nabízí komplexní servis transportních služeb osob, ale i předmětů. Odvoz na letiště, z nemocnice nebo z nákupního centra. K dispozici je jak vnitrostátní, tak i mezinárodní taxislužba, ale i přeprava menších balíků z jednoho místa na druhé.

Zajišťujeme luxusní autodopravu pro restaurace, hotely, ale i pro privátní klientelu. Náš hlavní cíl je absolutní spokojenost každého klienta. Důvod, proč se na nás klienti rádi obrací opakovaně je vysoká míra individuality. Ceny jsou vždy srovnatelné s obyčejnou taxislužbou.

Nabízíme pronájem osobních aut, minibusů a autobusů s řidičem pro Vaše cesty Prahou, Českou republikou, nebo v zahraničí. Naši řidiči jsou zkušení a budou vám nápomocni při okružních jízdách i transferech.

Přeprava osob z i na letiště a do hotelů vozem Mercedes. Zajištění přepravy po České republice i střední Evropě. Nabídka on-line rezervací.

Zajištění přepravy osobními vozy a minibusy.

PROFITAXI nabízí na nonstop dispečinku: -rozvoz po Praze i celé ČR -přistavení vozu zdarma -výhody pro firemní klientelu -služby na fakturu-voucherový systém -platby kartou -VIP servis.

Zajištění osobní a hotelové dopravy.

Služby: -soukromá luxusní osobní doprava

Autobusová a osobní doprava GALDA. Nabízíme Vám kompletní dopravní služby vozy o kapacitě od 1-53 osob v plné výbavě s klimatizací.Osobní vozy, mikrobusy, autobusy. Přeprava klientů dle potřeb cestovních kanceláří, leteckých společností, církevních spolků, sportovních klubů, školských úřadů, kolektivů, soukromých osob.

Taxi služby Praha a okolí: - přeprava osob - odvoz vozu. - rozvoz zásilek. - zajištění nákladní a autobusové dopravy. - nonstop dispečink - výborný stav vozidel - moderní vozový park - bezkonkurenční ceny - sms servis o stavu objednávky - spolupráce pro firmy - platby kartou. Další služby: - odvoz vozu - rozvoz ...

Naše společnost je dopravní agentura která zajišťuje pohodlnou taxi přepravu z a na letiště Praha Ruzyně. Dopravu zajišťujeme nonstop. Doprava je zajišťována nejen na letiště Praha, ale i na jiná místa v České republice. Pronájem osobních vozů, minibusů a limuzín s řidičem. Doplňující informace: Mimo letištní dopravu se specializujeme na ...

Firma se dlouhodobě specializuje na taxislužbu a přepravu osob, dále odvoz vozu.

Taxi a osobní minibusová doprava na/z letiště Praha Ruzyně..

Zajišťujeme komplexní služby v oblasti přepravy osob. Nabízíme vysokou úroveň služeb i vozidel pro jednotlivce, malé i větší skupiny zákazníků. Zajišťujeme přepravu, jak při rozsáhlých společenských akcích typu: kongresy, veletrhy, zájezdy, sportovní akce, tak při privátních akcích menšího rozsahu (do hotelů, restaurací přepravu na/z letiště Praha)

Služby: - pronájem limuzíny s řidičem - pronájem luxusních vozů značky Mercedes - transfery na/z letiště - výlety po celé české republice - s potěšením odvezeme nevěstu, ženicha i další svatební hosty vyzdobenými vozy.

Provoz taxi služby. K dispozici jsou: - osobní vozy - mikrobusy

Taxi služba a smluvní přeprava osob a zásilek

Bezpečná a rychlá doprava z/na letiště Praha Ruzyně. Fixní ceny transferu. Jednorázový transport nebo opakující se přeprava jednotlivců i větších skupin. Pronájem aut s řidičem.

Pořešíme autodopravu, stěhování, kurýrní službu, přepravu osob, od obálek po palety.

Služby: - limuzín servis - pronájem vozů s řidičem - pronájem vozů bez řidiče - svatby - svatební doprava - luxusní doprava za cenu taxi služby - speciální vozidla - Rolls Royce nejen na svatbu, ale i do divadla či restaurace - letištní transfery - výlety po ČR.

Vítěz výběrového řízení a Oficiální partner Zasedání Mezinárodního měnového fondu a Skupiny Světové Banky v Praze v září 2000. Pro obchodování v novém tisíciletí je charakteristická nejen rychlost, ale také velmi vysoká úroveň. Proto také limuzín-servis budoucnosti nebude pouze bezpečný a pohodlný, ale bude také velmi přístupný přáním a ...

Naše společnost poskytuje služby hotelového transportu, parkování osobních vozidel, autobusů a mytí vozidel pro hosty hotelů Corinthia Towers a Corinthia Panorama i pro širokou veřejnost a obchodní partnery. Veškeré naše služby poskytujeme NONSTOP.

Přeprava osob klimatizovaným vozem. Nabídka transferů z letiště a okružních jízd. Pronájem vozu s řidičem. Chtějí Vaši hosté podniknout zajímavý výlet, procházku po krásách Prahy nebo dovézt na večeři do restaurace?