Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

ATELIER KUNC architects, s.r.o. - vaše architektonické řešení
Jsme špičkové architektonické studio, které nabízí svým klientům komplexním architektonické řešení komerčních i soukromých staveb, rodinných domů a jejich interiérů, včetně realizací na klíč. Výborně zvládnutý interiér určuje kvalitu budoucího příjemného života v domě. Dům od nás bude vaším skutečným domovem. Neváhejte se na nás obrátit.
ATELIER KUNC architects, s.r.o. - vaše architektonické řešení
WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Buďte originální. Dřevěné palubky, plotovky, fasádní a terasové profily mohou hýřit barvami a pořídíte je v nejrůznějších dezénech. Nevěříte? Pak navštivte výrobce a prodejce výrobků ze dřeva, firmu WOODCMTE s.r.o. a přesvědčte se sami. Na prodej jsou balkonové prvky, ohradové akátové kůly, okrasné kmeny Carapanauba, Quari quari, venkovní akátové ...
WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Zprostředkovatelské služby. Specializovaný maloobchod. Designerská návrhová činnost. Výroba architektonických modelů. Projektování pozemních staveb.

Tvorba www stránek webdesign reklamní grafika (loga, vizitky, letáky, ...) 3D vizualizace focení

Truhlářství, podlahářství. Grafický návrh. Zajistíme sklenářské práce, obkladačské práce, vodo instalační práce, elektrikářské práce a další činnosti spojené s vybavováním interiéru.

Návrhy a realizace interiérů: -kuchyně -obývací pokoje -kanceláře -veřejné prostory -hotely a restaurace -koupelny -dětské pokoje.

Architektonický projektový atelier a stavební firma, engineering. Návrhy, projekty: -koncepce, urbanismus -studie, návrhy exteriérů, interiérů -projekty (projekce) pro Územní rozhodnutí, Stavební povolení -prováděcí projekty -vypracování rozpočtů staveb -návrh interiérů včetně zakázkového nábytku. Inženýrská činnost: -obstarání a ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Výroba: -nábytek -sanitární příčky -šatní skříňky a lavičky -atypický interiér -kancelářský typový nábytek -obchodní interiéry.

Firma splňuje požadavky na systém managementu jakosti dle ISO 9001:2000. Stavba roku 2003 - Nejlepší stavebně architektonický detail. Stavba roku 2009 - Cena veřejnosti. Služby: -předinvestiční příprava -urbanistické studie -komplexní projektová dokumentace -inženýrská činnost -stavební a technický dozor -studie a projekty ...

Dodáváme: - kancelářský nábytek - bytový a dětský nábytek - školní - kovový a hotelový nábytek - koberce a doplňky. Realizujeme 3D návrhy a kompletní moderní design interiérů. Zajišťujeme dopravu, montáže a opravy nábytku.

Tvorba grafických návrhů expozic včetně jejich realizace. Zajišťujeme kompletní vybavení interiéru expozic.

Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování elektrických zařízení -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických ...

Stavební posouzení objektů Zaměření stavby Projektová dokumentace Energetické audity Zajištění financování (vyřízení překlenovacího úvěru a pod.)

Telekomunikační služby, informační a databázové systémy či internetové aplikace.

Grafické návrhy, realizace - interiéry - výstavní expozice

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Architektonický ateliér. Studie, projekt, architektura, i nženýrink, dodávky na klíč, rekonstrukce, adaptace, autorský dozor, výběrová řízení na dodavatele, dokumentace skutečného stavu: -stavby pozemní, občanské, bytové, průmyslové -čerpací stanice pohonných hmot, např. ARAL, OMV -rodinné domky, vily, administrativní budovy ...

Poskytování poradenských služeb v oblasti půjček, úvěrů, spoření a pojištění.

Projekční práce -návrh výtvarného a prostorového řešení expozic a interiérů -vizualizace architektonických návrhů -animace -grafické návrhy -projektová dokumentace, technické řešení návrhů. Realizace expozic.

Poskytujeme produkty a služby především v těchto oblastech: hardware, software, automatizace, robotika, kybernetika.

Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce. Zhotovíme animaci či kompletní videoprezentaci pro stavební developerský či jiný záměr. Kompletní grafický servis včetně vytvoření reklamních prospektů, katalogů a další.

Projektová činnost ve výstavbě. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.