ATELIER KUNC architects, s.r.o.
ATELIER RENO, spol. s r.o.
Maur-Dases, s.r.o.

Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Buďte originální. Dřevěné palubky, plotovky, fasádní a terasové profily mohou hýřit barvami a pořídíte je v nejrůznějších dezénech. Nevěříte? Pak navštivte výrobce a prodejce výrobků ze dřeva, firmu WOODCMTE s.r.o. a přesvědčte se sami. Na prodej jsou balkonové prvky, ohradové akátové kůly, okrasné kmeny Carapanauba, Quari quari, venkovní akátové ...
WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Architektonický ateliér. Vizionářská architektura a design veřejných i obytných prostor.

Jsme skupina průmyslových designérů, interiérových designérů a architektů pod vedením společnosti Appledesign s.r.o Česká republika. Naší činností je navrhování nových výrobků (příp. re-design), interiérů a domů.

Architektonická, projektová a inženýrská kancelář. Služby: - projekce - architektonické - inženýrské - urbanistické studie.

Organizace, realizace: -výstavy -výzdoby obchodních center. Grafické práce.

Urbanismus: - územně plánovací dokumentace a podklady. Služby: - architektonické - poradenství-ekologie, konzultace - zprostředkovatelská činnost - územní systémy ekologické stability - výběr a vyhledávání lokalit pro podnikatelské záměry - digitální zpracování územně-plánovacích podkladů a dokumentace. Správa urbanistického ...

Výstavba a navrhování interiérů. Údržba komerčních interiérů. Realizace obchodních jednotek.

Projekční práce: - dopravních staveb - vodohospodářských staveb Inženýrská činnost Ekoogické hodnocení Technický dozor, koordinátor BOZP

Stavebně projektová kancelář. Pobočka. Stavební projekce. Interiérový design, architektonická kancelář.

Design interiéru na míru. Návrhy: - atypický a originální nábytek - fasády rodinných či jiných domů.

Práce: -architektura(podzemní stavby) -vyřešení dispozice, vazby na okolí -architektura objektu -počítačová vizualizace 3D -stavební projekce -geometrické zaměření -zaměření stávajícího stavu -stavební část -statika -dravotechnika -vzduchotechnika -elektroinstalace -ústřední vytápění -radonový posudek, ...

Realizace, výroba: - interiéry na klíč - skleněné vitríny pro muzea, muzejní expozice, galerie, výstavy - modely a figuríny.

Architektonická kancelář. Návrhy a projekty staveb a interiérů.

Návrh, zpracování: - interiéry. Stavební projekce.

Stavebně projektová kancelář. Stavební projekce. Interiérový design, architektonická kancelář.

Architektonická kancelář. Projekční práce: - územní plánování - urbanistické studie - stavební povolení.

Architektonický ateliér. Projektování, stavební projekce: - zdravotnické, občanské a bytové stavby.

Architektonická kancelář. Architekt. Návrhy bytových interiérů a rekonstrukcí objektů.

Projekce, výroba, realizace: - interiéry - na klíč: - sádrokartonové systémy - podlahové krytiny - veškeré druhy - samonivelační podlahy. Výroba: - atypický nábytek - interiérové prvky a celky - drážkové panely. Rekonstrukce, modernizace.

Obchodní projekt Ostrava. Projekční a architektonická kancelář. Zpracování: - studie - projekty staveb a interiéru - rekonstrukce.

Reklama, reklamní návrhy. Architektonická kancelář Design. Grafika.

Architektonická, projekční kancelář. Stavební projekce. Inženýrská činnost.

Architektonický ateliér. Autorizovaný architekt. Projektování.

Služby: - architektura - design - stavební projekce - komerční a občanské stavby - inženýring - urbanistické studie - stavební a technický dozor - studie a projekty interiérů.