Pro práci všeho druhu je zde nářadí. Ruční nářadí jako kladiva, šroubováky, kleště, pily, klíče, šestihrany anebo elektrické nářadí mezi které patří AKU šroubováky, přímočaré pily, rozbrušovačky, hoblíky, vrtačky zastanou práci v jakékoliv dílně.

Profesionální a spolehlivé ruční nářadí a technika, co usnadní práci - Lixus Technik Ostrava
Výběrem správného a kvalitního nářadí si můžete usnadnit práci. Profesionální nářadí nejvyšší kvality zajišťuje firma Lixus Technik z Ostravy. Najdete zde elektrické nářadí, nástroje i další zařízení pro stavebnictví a všechny druhy řemesel značek DEWALT,STANLEY, Fisher, SOLIDA, DUNAMENTI nebo Milwaukee. Součástí služeb je také servis nářadí a ...
Profesionální a spolehlivé ruční nářadí a technika, co usnadní práci - Lixus Technik Ostrava
BOS HK a.s. - nářadí, nástroje, měřidla
Společnost BOS HK a.s. ze zabývá prodejem nářadí, nástrojů, měřidel, zařízení a přístrojů pro široký okruh zákazníků. V sortimentu naleznete měřidla, posuvná měřítka, tloušťkoměry, mikrometry, závitníky, frézy, upínací nástroje, svěráky, ruční nářadí, vrtáky, , výstružníky, výhrubníky, záhlubníky, soustružnické nože i brusné nástroje.
BOS HK a.s. - nářadí, nástroje, měřidla
Prodej: -potřeby pro stavební klempíře a pokrývače

Prodej: -ruční nářadí a svahové minikáry. Nabízíme brousící, řezací i pneumatické nářadí a železářské zboží. Ochranné pomůcky.

Služby: -ostření a renovace veškerých nástrojů -povlakování nástrojů -výroba atypických výstružníků, záhlubníků a stupňovitých vrtáků z rychlořezné oceli HSSE.

Výroba speciálního a komunálního řezného nářadí. Vyrábíme závitníky dle ČSN norem i DIN, i dle speciálních požadavků - atypická délka nebo stopka v provedení.

Výroba a prodej závitořezných nástrojů: -závitníky podle norem ČSN, DIN, ISO -závitové kruhové čelisti -soupravy závitořezných nástrojů v kazetách -speciální závitořezné nástroje podle požadavků zákazníka -vratidla -trny pro vrtačková sklíčidla -kalení oceli ve vakuu a v ochranné atmosféře -popisování výrobků ...

Velkoobchod, maloobchod: Nákup online nebo v síti 50 kamenných prodejen po celé ČR. Nabízíme vám široký sortiment stavebních materiálů: -cihly -střechy -fasády -izolace -obklady -dlažby -sanita -koupelny -barvy -dveře -okna -nářadí -stroje -profily -sádrokartony -dřevo -ploty -spojovací materiál -betonové ...

Prodej, půjčovna: -stavební a ruční nářadí značka HITACHI -bourací, vrtací, sekací kladivo -úhlové brusky -křovinořez -přímočará pila -akunářadí, bateriové -vrtačky, šroubováky -pily-řetězové, pokosové, přímočaré -hoblík, vibrační bruska.

Prodej, servis: -čerpadla, čerpadel, čerpadlo -sekačky, křovinořezy, motorové pily, sekačka, křovinořez, motorová pila -elektrické ruční nářadí -železářství -hospodářské, řemeslnické potřeby -krbová kamna, krbové vložky -interiérové a fasádní barvy, interiérová barva -zahradní technika -železářství -pracovní oděvy.

Montáž, oprava a údržba vyhrazených elektrických zařízení: -elektroinstalační práce -oprava veřejného osvětlení, kostelů a historických objektů -revize elektrických zařízení a ručního nářadí -výroba elektrických rozvaděčů s certifikátem -práce s vysokozdvižnou plošinou do 14 m, pořez stromů, malování a natírání -pronájem ...

Barvy, laky, lazury: -na dřevo, kov -fasádní, interiérové -míchání barev. Prodej: -zateplovací systémy (nabídky) -zednické a malířské nářadí -stavební chemie a lepidla. Značky: -HET, EKOLAK, COLORLAK.

Velkoobchod, maloobchod: -vrtací nástroje: -vrtáky, výhrubníky, výstružníky, záhlubníky -frézovací nástroje -nástroje na závity -elektrické ruční nářadí -soustružnické nože -měřidla -ruční řemeslnické nářadí. Středisko software: Modulární informační systém MODULSOFT www.modulsoft.cz -variabilní, parametricky nastavitelný modulární ...

Bagry - náhradní díly. Prodej náhradní díly (ND) na stavební stroje JCB, model JCB 3CX, 4CX. Servis, opravy stavebních strojů JCB a jiných. Prodej náhradních dílů na veškeré stavební stroje JCB, CAT, VOLVO, KOMATSU, MF atd. Prodej a montáž přídavná zařízení na veškeré stavební stroje: -hydraulická bourací kladiva -demoliční nůžky ...

Zabýváme se výrobou trafopájek a jejich příslušenství. Navíjení cívek.

Realizace vrtů na ropu a plyn do hloubek až 5000m, včetně vystrojení vrtu a čerpacích zkoušek. Hloubení vrtů na vodu a pro geotermální využití. Vrtání, vystrojování a opravy vtlačně-odběrových sond pro podzemní zásobníky plynu. Podzemní opravy sond. Nedestruktivní defeskopie materiálů, nářadí a zařízení, speciální svářečské práce. Pronájem ...

Kovovýroba. Výroba: -speciální výrobní zařízení a nářadí -nerezový materiál -barevné kovy

Výprodej zboží: -domácí potřeby -elektropříslušenství -sportovní potřeby -vánoční zboží -umělé květiny -hračky -nářadí -textil.

Maloobchod, prodej: -nářadí všeho druhu, -spojovací materiál.

Oprava, servis: - elektromotory - nářadí.

Maloobchod, prodej: -ruční elektrické nářadí. -zahradní technika. -zámky, kování. -satelitní technika.

Velkoobchod, prodej. Dodáváme kompletní sortiment pro: -vodu -odpady -topení -plyn -vybavení koupelen. Maloprodejny, prodej: -nářadí -hutní, spojovací materiál -železářské zboží -vodárny -čerpací techniku.

Prodej: -vodoinstalační materiál -železářství: -potřeby pro domácnost -materiály vodo-topo -spotřebiče,vybavení koupelen -čerpadla a příslušenství -ekoplastik -zdravotní keramika -doplňkový sortiment.

Dovoz, distribuce vrtáků: -do dřeva, stavební vrtáky, špic, sekáčů. Prodej: -záhlubníků a stupňovitých vrtáků do plechu.

Stavební chemie MAPEI. Velkoobchod,maloobchod: -lepící tmely na obklady a dlažby -barevné spárovací hmoty -lepící hmoty na podlahové krytiny -beton-sanace -nářadí pro obkladače. Poradenství: -použití dodávaných materiálů.

Zámečnictví, nástrojářství

Zámečnictví, nástrojářství -Velkoobchod a maloobchod