Pro práci všeho druhu je zde nářadí. Ruční nářadí jako kladiva, šroubováky, kleště, pily, klíče, šestihrany anebo elektrické nářadí mezi které patří AKU šroubováky, přímočaré pily, rozbrušovačky, hoblíky, vrtačky zastanou práci v jakékoliv dílně.

BOS HK a.s. - nářadí, nástroje, měřidla
Společnost BOS HK a.s. ze zabývá prodejem nářadí, nástrojů, měřidel, zařízení a přístrojů pro široký okruh zákazníků. V sortimentu naleznete měřidla, posuvná měřítka, tloušťkoměry, mikrometry, závitníky, frézy, upínací nástroje, svěráky, ruční nářadí, vrtáky, , výstružníky, výhrubníky, záhlubníky, soustružnické nože i brusné nástroje.
BOS HK a.s. - nářadí, nástroje, měřidla
Profesionální a spolehlivé ruční nářadí a technika, co usnadní práci - Lixus Technik Ostrava
Výběrem správného a kvalitního nářadí si můžete usnadnit práci. Profesionální nářadí nejvyšší kvality zajišťuje firma Lixus Technik z Ostravy. Najdete zde elektrické nářadí, nástroje i další zařízení pro stavebnictví a všechny druhy řemesel značek DEWALT,STANLEY, Fisher, SOLIDA, DUNAMENTI nebo Milwaukee. Součástí služeb je také servis nářadí a ...
Profesionální a spolehlivé ruční nářadí a technika, co usnadní práci - Lixus Technik Ostrava
Společnost Zamex Drill, s.r.o. se zabývá prodejem vrtných nástrojů pro geologicko - průzkumné vrty, vrtání hornin. V našem sortimentu naleznete: - korunky pažnicové pro příklepové vrtání - navrtáváky, hasáky - oškrty, řezné elementy - jádrovky, spojníky - šnekové vrtáky, šnekovnice - valitá dláta - záchranné zvony, trny - pilotážní ...

Naše služby: - vývoz a dovoz nářadí a výrobků - maloobchodní a velkoobchodní prodej nářadí - propagace a výstavnictví - konferenční servis - prodej a montáž stavebních přestavitelných příček a podhledů. .

Pronájem, prodej, servis, leasing. Půjčovna malé mechanizace: -vibrační technika -bourací kladiva -šroubové kompresory -míchačky -závitořezy -topidla -brusky -vysavače-průmyslové, pro domácnost svářečky -pily a další profesionální nářadí.

Bazar, zastavárna: - domácí spotřebiče - audio - video - TV - mobilní telefony a příslušenství - autorádia - sportovní potřeby - nářadí i elektrické - rybářské potřeby.

Provozování půjčovny nářadí a stavebních strojů. Nabídka minibagrů, nakladačů, manipulátorů a válců. Zajištění prodeje stavební techniky.

Prodej: - elektrokomponenty - Cu a Al pletence - kabelová oka, spojky - kabelové průchodky, vývodky - nářadí

Prodej, maloobchod: - náhradní díly - příslušenství na osobní a nákladní automobily - nářadí.

Exsport a import nářadí, měřidel a nástrojů pro obrábění a frézování.

Prodejna a půjčovna stavebních strojů a nářadí HITACHI : - stavební stroje - vrtací a sekací kladiva - SDS plus/max - sekací a bourací kladiva - kotoučové pily - mafly - pily ocasky - přímočaré pily s předkyvem - hoblíky - vibrační brusky - průmyslové vysavače - ohýbačky a střihačky stavební oceli - úhlové brusky.

Bazar, zastavárna: - elektronika - nářadí - sport

Prodej sekací a vrtací techniky pro elektrická, pneumatická a hydraulická kladiva, kotoučové HM (HW) pilové kotouče, frézy a další nástroje na dřevo, kov a hliník. Dia-kotouče beton, granit, mramor. Servis el. nářadí.

Dodávka, prodej: -nástroje pro třískové obrábění kovů ze slinutých karbidů či řezné keramiky a cermentů

Internetový prodej: - autodoplňky - ventilátory - kuchyňské vybavení - nářadí - svítidla.

Prodej, míchání: - autolaky - potřeby pro autolakýrníky Plnění do sprejů

Řemesla, služby - jádrové vrtání - diamantové řezání otvorů Prodej, opravy, servis, bazar - nářadí HILTI

Půjčovna, prodej, maloobchod, oprava, servis: -elektrické ruční nářadí

Prodej, míchání: - barvy - laky - tmely - nářadí