O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Pronájem nebytových prostor pro skladovací účely.

Nákladní autodoprava - do 3, 5t Montáž - elektrická zařízení Revize - elektrická zařízeníeletroinstalční práce Opravy - elektrická zařízení Prodej - nábytek Výroba - nábytek Realitní činnost - nákup - prodej - pronájem - zprostředkování Správa - nemovitosti Odstraňování - stavby

Stavební bytové družstvo. Pronájem vlastních nemovitostí. Výstavba pozemních a inženýrských staveb. Stavební montážní práce.

Správa a pronájem nebytových prostor. Poradenská činnost.

Realitní kancelář: -obchod s nemovitostmi.

Smaltérství. Zámečnictví. Silniční nákladní doprava. Koupě, prodej, pronájem nemovitostí.

Realitní kancelář. Správa nemovitostí.

Realitní kancelář: -zprostředkování prodeje nemovitostí -zajištění úvěrů, hypoték.

Realitní kancelář: -kompletní servis nemovitosti -prodej, pronájem -byty, rodinné domy, chaty, chalupy, pozemky.

Zprostředkování koupě a prodeje nemovitostí včetně vyřízení všech formalit při nákupu a prodeji bytů, obytných domů i prostor pro podnikání, prodej stavebních parcel a pozemků hlavně v regionu Plzeň a západní Čechy. Správa finančních prostředků.

Realitní a bytová agentura: -zprostředkování prodeje, koupě, pronájmu, nájmu veškerých nemovitostí -právní a daňové poradenství -developerská činnost.

Znalec: -oceňování nemovitostí úřední cenou daně, účetnictví -tržní ceny nemovitostí převody, dědictví, insolvence. Realitní činnost a služby poradenství.

Realitní kancelář. Provádění veřejných dražeb. Vedení účetnictví.

Pronájem výrobních hal, skladů a kanceláří

Poskytuje: -daňové poradenství. Vedení účetnictví a daňové evidence, administrativní práce, provoz FVE a spojená legislativa. Obchodní služby, pronájmy nemovitostí.

Realitní a geodetická kancelář. Zeměměřičské a kartografické služby. Letecká fotogrammetrie.

Montáž, údržba, servis: -telekomunikační zařízení. Výroba, instalace, opravy: -elektrické stroje, přístroje -projektování elektrických zařízení včetně přihlášky k odběru. Zabezpečovací zařízení. Přípravné práce pro stavby. Inženýrská činnost. Investiční výstavba. Pronájem: -nemovitosti -byty -nebytové prostory.

Realitní kancelář. Prodej nemovitostí. Klientská pobočka: Americká 19/819 301 00 Plzeň

Reality, výstavba a poradenstsví, pronájem Plzeň: -byty -domy -dvojdomy -nebytové prostory -právní servis -pojištění -finance. Zajistíme výstavbu bytů a rodinných domů.

Prodej, servis MERCEDES. Auto servis. Bosch servis. Distributor SHELL. Pronájem kancelářských prostor.

Pronájem nebytových prostor. Silniční motorová doprava nákladní.

Naše služby: - správa a pronájem nemovitostí

Hlavní činností společnosti InterCora, spol. s r.o. je realitní a developerská činnost pro maloobchodní nemovitosti. Společnost vystupuje jako investor a developer, provádí nákup pozemků, následně vývoj projektů, zajistí územní a stavební povolení. Součástí realizace projektu je i samotná výstavba objektu. Následuje buď prodej pozemků včetně ...

Byty: -koupě -prodej -pronájem. Nebytové prostory. Realitní kancelář.