Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Nabízím realitní zprostředkování prodeje, pronájmu nemovitostí. Odhady nemovitostí pro dědická řízení. Další služby v realitní oblasti. Dále nabízím komplexní poradenský servis v oblasti financí. V oblasti izolací střech nabízím poradenskou činnost. Zabývám se foukanou izolací střech.

Využijte naše lety získané zkušenosti na poli světového trhu s realitami. Zařídíme pronájem či prodej nemovitostí dle Vašich představ. Vypracujeme pro Vás odhad zdarma nebo pokud potřebujete jen poradit můžete využít realitní konzultace. Při prodeji využíváme nejen znalosti trhu, moderní technologie, ale také přizpůsobíme marketingovou strategii ...

Realitní činnost Prodej, pronájem - byty - domy - pozemky

Skupina GEMO patří k předním hráčům v oblasti stavebnictví a developmentu. Jejím zaměřením je stavební a realitní činnost. Provozujeme půjčovnu stavebních mechanismů a realizujeme inženýrské sítě. Zajišťujeme autodopravu. Realizace kompletní výstavby na klíč v oboru pozemního stavitelství,

Služby: - realitní kancelář - znalecké posudky - odhady

Realitní kancelář. Zabýváme se: - prodejem a pronájmem realit - výkupem nemovitostí - stěhováním - finančním poradenstvím - právním servisem.

Realitní kancelář. Zabýváme se: - prodejem a pronájmem realit - výkupem nemovitostí - stěhováním - finančním poradenstvím - právním servisem.

Realitní činnost: - komplexní správa a údržba bytového fondu - správa SVJ a BD - správa ostatních nemovitostí - provoz tepla - provoz domovních kotelen - vedení účetnictví Prodej, pronájem: - nemovitosti - bytů (byty) - domů (domy) - nebytové prostory - kanceláře - garáže.

Realitní kancelář. Správa a údržba nemovitostí (SVJ, BD, OC) Provoz tepla

Realitní kancelář. Zprostředkování, prodej, pronájem: -nemovitosti: -byty, rodinné domy, pozemky, garáže -kancelářské a komerční prostory.

Realitní činnost, Dražební činnost, Ocenění nemovitých věcí Kancelář: Kopřivnice, Štefánikova 1163

Služby: -architektonické, stavební, ekologické poradenství -realitní činnost -projektové práce -realizace staveb

Jsme spolehlivou realitní kanceláří, která si zakládá na využití moderních marketingových metod při prodeji i pronájmu nemovitostí. Díky špičkovému marketingovému týmu jsme schopni nemovitosti prodávat a pronajímat za maximální možnou cenu.

Služby: -realitní kancelář -správa nemovitostí

Společnost Naxos Ostrava a.s. v Ostravě se specializuje na prodej a pronájem nemovitostí, ať už jde o průmyslové areály, činžovní domy či administrativní budovy. Na trhu realit působíme již od roku 1994 a jsme jednou z největších realitních společností v České republice. Mezi naše služby patří: - vyhledávání investičních příležitostí, kdy jde ...