Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Realitní činnost - prodej rodinných domů, bytů a komerčních prostor - pronájem nemovitostí.

Realitní služby pro firmu STAVITELSTVÍ KAREL VÁCHA A SYN. Zprostředkování - prodej nemovitostí: - novostavby - rodinné domy - byty. Správa a údržba nemovitostí: - vlastní činžovní dům.

Společnost Telura a.s. se zabývá poskytováním realitní činnosti, správy a údržby nemovitostí. Společnost vlastní administrativní dům Riegrova 51, kde pronajímá nebytové prostory, zajišťuje správu a údržbu.

Realitní kancelář Aplaus Reality Mánesova 3/11 370 01, České Budějovice

Realitní kancelář: -55 poboček v České republice a 10 na Slovensku -více než 550 makléřů v obou zemích -denně v nabídce přes 10 000 nemovitostí -svoji nemovitost u nás hledá více než 50 000 klientů -celoplošná inzerce a vlastní M&M realitní magazín -nadstandardní péče o klienty -vlastní hypoteční centrum – M&M hypotéka na klíč ...

Výstavba, rekonstrukce: - historické budovy - rybníky - nebytová výstavba Služby: - správa objektů - realitní činnost

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Stavební inženýring. Projekce, dodávka, montáž. Činnost: -realitní -stavebně-obchodní -prodej parcel -výstavba rodinných domů -výstavba bazénů -developerská.