Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Služby, pronájem: -pronájem kanceláří. BISTRO NAJRENT - čerstvé jídlo každý den. Maloobchod s podlahovými krytinami a doplňky, stavební chemií, potřebami pro podlaháře, přípravky pro údržbu a ošetřování podlah..

Realitní kancelář, reality. Prodej, nabídka nemovitostí. Oddlužení. Půjčky.

Realitní činnost. Realitní kancelář.

Realitní kancelář, realitní činnost, reality. Zprostředkování, prodej, koupě a pronájem nemovitostí.(Rodinné domy, dům, byty, kanceláře, garáže, komerční objekt, pozemky, pozemek) Kompletní realitní služby. Převod, pronájem nemovitostí včetně právního servisu, znalecké posudky, poradenství. Zajištění hypoteční a podnikatelské úvěry, úvěrů.

Stavby domů a rekonstrukce bytů v Brně a okolí. Rekonstrukce bytového jádra a rekonstrukce koupelny. Renovace koupelen.

Realitní společnost s dlouholetou praxí zaměřená na region Židlochovicko. Zajišťujeme prodej a pronájem nemovitostí.

Realitní činnost - zprostředkování prodeje nemovitostí, pronájmu objektů. Správa - objekty.

Berry's Juice & Smoothies Prodej juice a smoothies. Fresh je čerstvá šťáva z ovoce a zeleniny. Zachovává si maximum všech vitamínů, minerálů, enzymů a stopových prvků. Smoothie je hustý brácha freshe. Má větší podíl mixovaného ovoce oproti odšťavněnému, nebo je doplněn jogurtem. Je plný vlákniny a pořádně zasytí.

Projektová činnost ve výstavbě. Realitní činnost.

Casino.Všechny populární hry, tak jako ve skutečném kasinu. Nabízíme profesionální zařízení, školené krupiéry s dlouholetou praxí a hlavně skvělou zábavu!

Stavební firma, stavební práce. Developerské služby.

Oblasti daňové evidence - podvojného účetnictví - daňového poradenství - mzdového účetnictví malých i velkých firem - fúze podniků - likvidací a krizového řízení firem.

Realitní kancelář. Prodej realit, nemovitostí.

Administrace Ekonomika Management Nemovitosti Společnosti Zajištění právních služeb

Zprostředkování práce a ubytování v Anglii.

Restaurace -posezení v příjemném prostředí s milou obsluhou. -kvalitní jídlo a dobré pití. V letních měsících lze posedět na terase, odkud je pěkný výhled do okolí a na celý sportovní areál včetně dětského hřiště. Pro menší akce (cca 25hostů) máme salonek s barem a hernu s kulečníkem. Mimo vlastní prostor restaurace je k dispozici tzv. ...

Kadeřnictví. Prodlužování vlasů. Prodlužování řas. Brazilský keratin. Kosmetika.

Realitní činnost, reality. Prodej bytů, rodinných domů, pozemků určeným ke stavbě, prodej rekreačních objektů. Pronájem bytů a rodinných domů, kanceláří a nebytových prostor. Nabízíme financování a kompletní právní servis.

Angličtina. Kurzy anglického jazyka pro začátečníky i pokročilé.

Zednické práce Elektromontáže Elektrorevize Malířeské práce Úklidové práce

Realitní kancelář. Specializujeme na činnost v oblasti realit. Zprostředkováváme prodej a pronájem nemovitostí, kancelářských, výrobních a obchodních prostor.