Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Velkosklad - maziva Realitní činnost - bytové prostory Realitní činnost - nebytové prostory Nákup a prodej - paliva - maziva - cement Velkosklad - cement Developerská činnost.

Realitní kancelář: - prodej, pronájem byty, komerční reality, pozemky, hotely - správa a údržba nemovitostí převážně v Brně. - prodej a pronájem rekrečních chalup, chat a domů, prodej pozemků pro jejich výstavbu na Vysočině v Křižánkách a okolí.

Natěračské práce Malířské práce Elektrikářské práce Topenářské práce Poskytování - finanční poradenství Výroba - kuchyně na míru Prodej a pronájem - byty - rodinné domy - vily - pozemky Prodej a pronájem - komerční objekty - komerční prostory Stavba - rodinné domy na klíč Vodoinstalatérské práce.

Realitní kancelář Správa nemovitostí Zprostředkovatelské služby.

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí. Realitní kancelář.

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Poskytování technických služeb Poskytování služeb pro rodinu a domácnost Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost Zprostředkování obchodu a služeb Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických ...

Komplexní realitní služby, realitní kancelář: - pronájem - vyhledání vhodné nemovitosti - stanovení tržní ceny - vypracování a úschova kupních smluv.

První česká společnost, která se specializuje na nabídku komplexních služeb v oblasti zprostředkování nájmů vybraných nemovitostí v Brně, s následnou dlouhodobou péči o své klienty. Jsme připraveni stát se pronajímatelům partnerem při správě jejich nemovitosti. Nejsme realitní kancelář, pro kterou zprostředkováním pronájmu nemovitosti zájem o ...

Prodej - nové bydlení - byty - nové výstavby.

Obchodní a developerská společnost. Služby: - poradenství v oblasti stavebnictví, architektury a v dopravě - inženýrská činnost v investiční výstavbě - realitní, makléřská, marketingová a zprostředkovatelská činnost.

Služby realitního makléře Zprostředkování pronájmu a prodeje bytů, domů, pozemků. Další provozovny: Náměstí 5 594 01 Velké Meziříčí mob.: 608 750 072 info@okaygroup.cz Hrotovická 1184 674 01 Třebíč (AGSTAV TŘEBÍČ a.s.) mob.: 601 34 84 34 reality.tr@okaygroup.cz

Nákup, prodej, pronájem a výměny - nemovitosti v ČR a SR Služby v oboru správa a údržba nemovitostí.

Stavební, developerská společnost s nemovitostmi. Stavební činnost: -nové stavby -rodinné domy -byty, bytová zástavba -stavby na klíč -občanská výstavba včetně komunikací (silnice, chodníky) -inženýrské sítě -investorská činnost.

Zprostředkování: - prodej a nájem nemovitostí. Developerská činnost. Stavební činnost: - výstavba komerční objekty - byty.

Realitní kancelář Hostinská činnost Chov domácích zvířat Chov - zoologická zvířata.