Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Dovolte, abychom se Vám krátce představili. Oba jsme posledních sedm let pracovali pro realitní kanceláře. Nyní nastal čas, kdy jsme se rozhodli využít nabytých znalostí a zkušeností, osamostatnit se a začít si budovat vlastní „ZNAČKU“. Tu chceme založit zejména na takových hodnotách, jako je spolehlivost, důslednost a poctivost ve vztahu k našim ...

Nákup, prodej: - pohledávky Reality

Realitní kancelář. Nákup, prodej: - nemovitosti, reality. Služby: - správa obchodních domů PRONTO (F-M) a PERMON (Havířov). Developerská činnost.

Reality. Pronájem: - kanceláře, nebytové prostory. Správa a údržba vlastních nemovitostí.

Hostinská činnost -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

-Realitní činnost Oceňování majetku pro věci nemovité

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Poskytování technických služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Chov zvířat a jejich výcvik ...

Realitní činnost: - byty - domy - pozemky - komerční objekty.

-Realitní činnost -Zprostředkování obchodu a služeb

Reality, realitní kancelář. Nákup, prodej, výkup: - nemovitosti - komodity dle přání zákazníka (potravinářství, nákup prodéj komodit., podnikatelské reality zemědělství) v rámci Evropy. Služby pro investory. Vyhledávání investičních příležitostí.

Služby: - finanční poradenství - oddlužení - realitní kancelář - hypotéky, půjčky. Prodej: - palivové dřevo, dříví.

Realitní kancelář. Prodej a pronájem: - nemovitosti - rodinné domy - komerční plochy (kanceláře, obchody, sklady, výrobní prostory) Prodej, výměny a pronájem bytů. Prodej: - pozemky, rekreační chaty, chalupy i komerční objekty.

Realitní kancelář. Realitní služby. Zprostředkování - prodej: - nemovitosti - byty, rodinné domy, stavební pozemky, chaty, chalupy. Zprostředkování - financování, hypotéky. Správa, údržba nemovitostí.