Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Zprostředkování obchodu a služeb

Nemovitosti, reality: - nákup, prodej, koupě, tržní oceňování, pronájem, nájem, odhad, vyhledávání, poradenství - zastupování ve věcech daní před FÚ.

Realitní kancelář - prodej a pronájem domů, bytů a nemovitostí - realitní makléři nabízí zprostředkování prodeje a koupě nemovitostí.

Realitní kancelář - zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu nemovitostí.

Naše služby: - správa nemovitostí - realitní činnost - facility management.

Stavební činnost, výstavba a rekonstrukce staveb. Realitní služby. Obchodní činnost. Výroba kontejnerů a lehkých kovových konstrukcí. Dělení a svařování kovových materiálů. Povrchová úprava kovů.

Realitní činnost - prodej a pronájem nemovitostí.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Poskytování půjček ze soukromých zdrojů. Realitní činnost. Výkupy, řešení exekucí, dluhů. Půjčky, hypotéky, úvěry. Pojišťovací makléř. Osobní pomocník: -CERET.

Služby: - realitní činnost - odhady nemovitost - pojišťovací služby - zprostředkování úvěrů - exekuce, dražby

Služby - dražební a realitní činnost - prodej i pronájem bytů, domů, pozemků a dalších nemovitostí.

Realitní, investiční a obchodní činnost - prodej domů, bytů a nemovitostí - odkup nemovitostí - vyplacení závazků. Pobočka Praha V Závětří 1478/6 170 00 Praha 7, Holešovice

Služby: - finanční a daňové poradenství - realitní činnost - zprostředkování úvěrů a hypoték

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Výroba a dodávka tepelné energie. Realitní kancelář - zprostředkování prodeje a nákupu domů, bytů, pozemků, chat a chalup.

Služby: - realitní činnost - správa nemovitostí

Realitní kancelář - prodej nemovitostí, domů, bytů, pozemků - výkup a odhad nemovitostí - exekuční vymazání - stěhovací služby - financování hypotéky

Realitní kancelář RealTin - prodej a pronájem nemovitostí - jednání s úřady - inzerce a vypracování smluv - prohlídky nemovitostí - poradenský servis - vypracování daňového přiznání k nemovitosti

realitní kancelář - 55 poboček v České republice a 10 na Slovensku - více než 550 makléřů v obou zemích - denně v nabídce přes 10 000 nemovitostí - svoji nemovitost u nás hledá více než 50 000 klientů - celoplošná inzerce a vlastní M&M realitní magazín - nadstandardní péče o klienty - vlastní hypoteční centrum – M&M hypotéka na klíč - ...