Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Služby: - oceňování lesů, pozemků, podniků - audity lesních majetků a lesních podniků - realitní činnost se specializací na lesy

Služby: -realitní kancelář -prodej, koupě a pronájem nemovitostí -znalecké posudky - oceňování nemovitosti -inženýrská a poradenská činnost -projekční práce -dodávka stavebního řeziva.

Realitní kancelář. Zprostředkování, prodej, pronájem: -nemovitosti: -byty, domy, garáže -nebytové prostory, garáže. Služby: -řízení s katastrálním úředem. Advokátní kancelář: -odhad ceny nemovitostí Ubytování: -v Chorvatsku -na Velehradě.

Leasing: -finanční tel.:577662064. Autoservis, servis, oprava: -všechny druhy automobilů -příprava osobních i nákladních automobilů na STK* -dekarbonizace motorů -vysokozdvižné vozíky DESTA -manipulační technika -tel.:577662898, 737207754. Pronájem, prodej: -nebytové prostory Zlín -byty Zlín -nemovitosti (budovy) v ...

Provozování výherních hracích přístrojů dle zák.202/90 Sb. Hostinská činnost Realitní činnost

Realitní kancelář: -zprostředkování,prodej,pronájem nemovitostí: -Luhačovice a okolí.

Realitní kancelář. Služby: -odhady nemovitostí -právní služby -prodej a pronájem nemovitostí -správa majetku

Služby: -investiční činnost, rekonstrukce -prodej bytů.

Realitní kancelář: - zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí

Realitní kancelář. Služby: -prodej, pronájem nemovitostí.

Stavební firma. Půjčování, půjčovna: - lešení, bednění - shozy na suť - stavební stroje, stavebních strojů, mechanismy, nářadí. Prodej: - beton - sypké hmoty, kamenivo těžené i drcené všech frakcí, štěrky, písky. Realitní kancelář.

Provozovatel internetového aukčního portálu se zaměřením na nemovitosti: -prodej a koupě nemovitostí formou aukce: -byty, domy, pozemky.

Máteli v úmyslu prodat svoji nemovitost - rodinný dům, byt, chatu, podnikatelský objekt či jinou nemovitost Dostanete veškeré potřebné informace a v případě vašeho zájmu: - přijedeme k Vám na prohlídku nemovitosti a osobně Vás seznámíme s našimi službami, - oslovíme kupce Vaší nemovitosti v nejkradším možném termínu, pokud již nejsou v naší ...

Daňové poradenství Finanční poradenství Znalecká kancelář Právní poradenství Realitní kancelář Realitní kancelář

Pronájem - školící a předváděcí místnosti - salonky Kavárna Restaurace - gastronomické služby - rauty, cateringy