Nevíte si rady s koupí nemovitosti? Odborně pomoci vám mohou realitní makléři, kteří vám dokážou zprostředkovat koupi domu, bytu, komerčních prostor (haly, sklady, výrobní prostory, kanceláře) nebo pozemku (stavební parcely, zahrady, lesy, parky, louky).

Naše služby: - realitní, technická kancelář - správa a údržba nemovitostí.

Realitní činnost Inženýringvýstavba - inženýrské sítě za vlastní prostředky

Nabízíme služby realitního makléře. Zprostředkováváme pronájem a prodej bytů, rodinných domů, zemědělských usedlostí, pozemků a objektů k rekreaci. Zaměřujeme se na prodej novostaveb.

AVAREAL - www.bubli.cz : Nákup, prodej či pronájem nemovitostí, včetně veškerého právního a finančního servisu. Naši obchodní partneři po celé ČR aktivně vyhledávají kupující - zájemce o nemovitost. Profesionální realitní makléři, individuální přístup. Působnost po celé ČR!!

REALITY-MB Petr Šimice Pohodová realitní kancelář. Nezávislý realitní profesionál. Potřebujete Pomoc, Prodat, Pronajmout, Poradit, Peníze, Pojistit, Půjčit, Právníka…. Nabídka služeb realitního makléře.

Realitní kancelář. Prodej a pronájem všech druhů nemovitostí: - prodej bytů - prodej rodinných domků - prodej pozemků - pronájem.

Pozemky Trubín u Berouna. LC Investice se specializují na přípravu a prodej pozemků s kompletně zajištěnou technickou infrastrukturou (kanalizace, elektřina, voda, plyn) na Berounsku a Praze Západ. Pozemky nabízí kvalitní a cenově dostupné bydlení v blízkosti přírody s dobrou občanskou vybaveností a dopravním spojením. Zajistí vyjednání úvěru.

Realitní kancelář: - pronájem nebytových prostor

Realitní kancelář: -realitní služeby -provozování dražeb.

Zprostředkování obchodu a služeb. Organizační a ekonom. poradci. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Realitní činnost.

Prodej, pronájem: - nemovitosti bez provize.

Realitní kancelář. Zajištění: -práce: -truhlářské -tesařské -klempířské -pokrývačské -elektroinstalační -prodej: -stavební řezivo -rekonstrukce rodinných domků -projektová dokumentace -znalecké posudky.

Nemovitosti: -odhady -zprostředkování nákup, prodej.