Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Realitní makléř Petr Revenda
Realitní makléř Petr Revenda působí ve Swiss Life Select Reality, jenž patří mezi největší realitní společnosti na českém trhu. Poskytuji služby realitního makléře. Provádím realitní činnost, nabízím nemovitosti, prodávám byty, domy, pozemky. Realitní kanceláře naleznete v Kolíně a Hradci králové.
Realitní makléř Petr Revenda
Práce: -geodetické -kartografické -provádění veřejných dražeb -investiční činnost. Realitní kancelář.

Realitní agentura: -výměna, prodej, pronájem bytů.

Služby: -reality a stavebnictví -prodej pozemků k výstavbě rodinných domů.

Realitní služby, prodej, pronájem: -byty, rodinné domy, chaty, chalupy -kancelářské prostory, skladovací prostory, obchodní prostory -pozemky, stavební parcely.

Služby: -nezávislé finanční poradenství -realitní činnost -odškodnění dopravních nehod

Služby: -kompletní realitní služby na trhu s nemovitostmi. Prodej a pronájem domů, bytů, pozemků, nebytových prostor.

Služby: - realitní kancelář - výstavba bytů.

Služby: - realitní kancelář -právní služby -odhady -vytyčení staveb -stavební činnost.

Služby: -realitní -reklamní a marketingové -zprostředkovatelské-obchod -poskytování software a poradenství v oblasti hardware, software -specializovaný maloobchod -zprostředkování služeb.

Služby: -správa a údržba nemovitostí -úklidy bytů, kanceláří, společných prostor panelových domů -údržba zahrad a areálů -vyklízení půd a sklepů -uklízení bytů.

Realitní kancelář: -komplexní služby v oblasti nemovitostí -pronájem nemovitostí. Služby: -správa bytového fondu -opravy a rekonstrukce včetně dokumentace.

Stavební bytové družstvo. Služby: -správa a údržba bytového fondu -lokality Rudolfov, Hluboká nad Vltavou, Zliv, Lišov, Ledenice, Borovany, Trhové Sviny.

Služby: - komplexní realitní služby včetně právního servisu - finanční poradenství - oddlužení a přímý výkup nemovitostí - oceňování nemovitosti - zpracování požárně bezpečnostního řešení stavby

Realitní kancelář byla založena jako partnerská společnost Advokátní kanceláře JUDr. Stanislava Flašky se specializací na prodej a koupi bytů, nemovitostí a pronájem bytových a nebytových prostor.

Autodoprava: -silniční motorová doprava -AVIA-náklady do 3 tun, hydraulické čelo -sklápěč, valník -LIAZ 110 valník, hydraulická ruka do 8 tun. Pronájem nebytových prostor.

Realitní kancelář. Služby: -pořádání veřejných dražeb -zakládání společností -poradenská činnost v konkurzech a likvidacích.

Služby: -vedení správy vlastníkům domů.

Pronájem nemovitostí a nebytových prostor. Nyní volné prostory cca 700 m2 !!

Komplexní realitní činnost: -zprostředkování nákupu a prodeje nemovitostí, pozemků, chat a chalup -zprostředkování pronájmů výrobních celků, hal, bytů, domů. Maloobchod, prodej: -krmiva pro domácí a hospodářská zvířata -chovatelské potřeby

Služby: -zprostředkování koupě, prodeje a pronájmu nemovitostí -zajišťování veřejných dražeb -vyhotovení kupních smluv včetně převodu v Katastru nemovitostí -developerská činnost -realitní poradenství -právní servis.

Služby: -průzkum trhu -marketingové studie -realitní a zprostředkovatelské.

Nákup, prodej, pronájem: -nemovitosti. Služby: -poradenská, investorská, inženýrská činnost -zpracování znaleckých posukdů a tržních cen.

Realitní kancelář: -kompletní služby spojené s prodejem, koupí, pronájmem nemovitostí -zpracování znaleckých posudků -zajištění potřebné dokumentace k převodu nemovitostí -geometrické zaměření pozemků -oceňování nemovitostí -kupní, nájemní a jiné smlouvy.