Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Služby: - správa a údržba nemovitostí - údržba zeleně - úklidové služby - fyzická ostraha objektu, majetku a osob - pult centrální ochrany (PCO) - montáž EPS a EZS - bezpečnostně technické služby.

Služby: - ekologické poradenství - odpadové hospodářství

Činnost: - bezpečností služby, agentura - fyzická a technická ostraha - Facility management, správa a údržba nemovitostí - outsourcing zaměstnanců Poradenské služby: - převzetí společnosti - likvidace společností - založení a prodej společností - daňová optimalizace - poskytnutí sídla

Služby - facility management - výstavba sítí mobilních operátorů - recriut management - realitní služby.

Specializujeme se na aktuální čtvrtletní cenový index pro rezidenční nemovitosti na sdílených datech poskytovatelů hypoték. Provádíme přecenění zastavených nemovitostí na aktuální tržní hodnotu. Zpracováváme každoroční rozsáhlou prognózu vývoje trhu rezidenčních nemovitostí.

Služby: - hodinový manžel - údržba domácnosti.

Činnost: - zprostředkování prodeje nemovitostí - prodej, pronájem domů, bytů, komerčních objektů.

Realitní a investiční společnost - prodej a pronájem nemovitostí.

Služby: - ratingy úvěrových závazků v oblasti bankovnictví, podnikového financování, projektového financování...atd - kreditní posudky cenných papírů s pevným výnosem, emitentů cenných papírů a dalších úvěrových závazků

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí - zpracování PENB - průkaz energetické náročnosti budov.

Prodej, e-shop: - podlahové krytiny - dřevěné podlahy - vinylové podlahy

Služby: - investice do nemovitostí a výrobních podniků - poskytování poradenství při správě a údržbě nemovitostí a správě majetku - poskytování poradenství u akvizic, fúzí a corporate finance.

Inženýrská a projektová činnost - projektové dokumentace - zajištění potřebných povolení až po kolaudaci. Provádění staveb - výstavba obchodních center, výtahů a eskalátorů. Správa a údržba obchodních center.

Firma se dnes úspěšně etabluje v segmentu developerském, stavebním, v cestovním ruchu a gastronomie, ale také v dalších segmentech jako je pojištění a financování, které společnost užívá jako nástroj pro benefit klienta. Obory financování a pojištění budeme i nadále rozvíjet jako plnohodnotný samostatný segment s nejvyšší prioritou.

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Ubytovací služby -Činnost informačních a zpravodajských ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Poskytování technických služeb -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Realitní činnost, správa a údržba ...