Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
-Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Realitní činnost -Inženýrská činnost v investiční výstavbě -Návrhářská, designérská a aranžérská činnost -Činnost technických poradců v oblasti stavebnictví a architektury, strojírenství, textilním a oděvním průmyslu

Údržba domů a bytů. Hodinový manžel.

Pronájem: -sklady. Prodej: -vánoční stromky. Služby, práce: -realitní.

Technické činnosti v dopravě. Služby: - zajištění funkčnosti parkovacích ploch včetně parkovacích domů. - provoz parkovacích automatů - vydávání parkovacích karet pro občany a firmy. Správa a údržba nemovitostí: - parkovací domy ve městě Mladá Boleslav na ulici Jaselská, Letní pláž v Severním sídlišti - parkoviště u ...

Hledáte vhodnou nemovitost ke koupi? Potřebujete radu od zkušených odborníků? Vsaďte na realitní kancelář DRINK se sídlem v Mladé Boleslavi. Zprostředkujeme pro Vás obchody s veškerými nemovitostmi. Nabízíme solidní jednání, špičkovou znalost regionu a samozřejmě dlouholetou osobní zkušenost.

Prodej, dodávka: -střešní krytiny -stavební materiál. Oprava, rekonstrukce, výstavba: -rodinné domy -průmyslové objekty -zateplení fasád. Pronájem: -skladové prostory. Práce: -klempířské -zemní.

Činnost: - příprava a prodej pozemků pro výstavbu rodinných domů.

Výroba, velkoobchod: - punčochové a ponožkové zboží. Správa a údržba nemovitostí. Pronájem nebytových a bytových prostor.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Testování, měření, analýzy a kontroly -Poskytování služeb pro rodinu a ...

REALITY-MB Petr Šimice Pohodová realitní kancelář. Nezávislý realitní profesionál. Potřebujete Pomoc, Prodat, Pronajmout, Poradit, Peníze, Pojistit, Půjčit, Právníka…. Nabídka služeb realitního makléře.

Správa, údržba: - byty - nebytové prostory - nemovitosti. Realitní kancelář.

Půjčky - úvěry Realitní kancelář Realitní kancelář Inženýrská činnost v investiční výstavbě

Specializujeme se: - facility management, úklid a čištění, dodávky chemie a materiálů pro průmyslové a komerční objekty.