Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Realitní makléř Petr Revenda
Realitní makléř Petr Revenda působí ve Swiss Life Select Reality, jenž patří mezi největší realitní společnosti na českém trhu. Poskytuji služby realitního makléře. Provádím realitní činnost, nabízím nemovitosti, prodávám byty, domy, pozemky. Realitní kanceláře naleznete v Kolíně a Hradci králové.
Realitní makléř Petr Revenda
Realitní činnost - bytové prostory byty, domy, chaty

Realitní kancelář: -prodej, koupě nemovitostí -pronájem nebytových prostor

Realitní kancelář. Zabýváme se: - prodejem a pronájmem realit - výkupem nemovitostí - stěhováním - finančním poradenstvím - právním servisem.

Zednictví Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Příprava a vypracování technických návrhů, ...

Realitní kancelář: -prodej a koupě bytů, chat, chalup a rodinných domů.

Realitní kancelář: -realitní služeby -provozování dražeb.

Realitní kancelář: -prodej a pronájem rodinných domů, bytů, činžovních domů, rekreačních objektů, pozemků či nemovitostí určených k podnikání -prodej družstevních bytů -poradenství při koupi, prodeji, pronájmu -dražby nemovitostí (veřejné dražby nemovitostí z konkurzní podstaty) -tržní posudky nemovitostí -zajištění kupních ...

Obchodní činnost. Služby realitní kanceláře.

Kompletní úklidový servis: -kanceláře, firemní prostory, domácnosti -mytí oken, výloh -čištění koberců -kolaudační úklidy. Služby: -správa budov, bytů.

Elektroinstalační práce: -instalace hromosvodů -revize elektro, plyn -správa a údržba nemovitistí -výroba tepla -přihlášky k odběru.

Realitní kancelář: -komplexní služby na trhu nemovitostí -právní služby.

Realitní kancelář. Odhadce majetku. Oceňování nemovitostí a podniků. Zprostředkování: -prodej, převod a darování nemovitosti -znalecké posudky -sepsání smlouvy a vklad do katastru -hypoteční úvěry.

Realitní, obstaravatelská a účetní kancelář. Služby: -kompletní realitní a právní servis -nemovitosti, bytové i nebytové prostory

Nemovitosti: -odhady -zprostředkování nákup, prodej.

Realitní kancelář: -kompletní služby na trhu nemovitostí -inženýrská činnost -developerské služby.