Facility management je soubor mnoha činností, mezi které patří pozáruční opravy, instalatérské, elektrotechnické anebo zednické práce, úklid exteriéru a interiéru objektu, odvoz odpadů ale také údržba zeleně v okolí domu či nepřetržitá havarijní služba.

Správa nemovitostí Úklidové služby Inženýrská činnost Projekční činnost Údržba - venkovní plochy

Služby: -správa nemovitostí -řízení vztahů s nájemci -udržování rozpočtu nákladů -rozpočtování administrace budovy a poplatků za služby -revize zařízení -administrace technické dokumentace -menší údržby a opravy -kontrola důležitých oprav a údržby -24h servisní služba -bezpečnostní služby -dálkové video monitorování společných ...

Developerská a realitní společnost. Realizace: - developerské projekty - správa nemovitostí - akvizice pro nové projekty. Poskytuje kompletní developerský a realitní servis společnostem v holdingu na území České a Slovenské republiky a Ruské federace.

Vyhledávání investičních příležitostí pro domácí a zahraniční klienty.

Správa nemovitostí: - pravidelný servis technického zařízení, - úklidový servis, - údržba a opravy objektu. Vedení účetnictví.

Rodinná firma Alama s.r.o. byla založena v roce 2004. Převažující ekonomickou činností je provádění: - drobných staveb - stavebních úprav a rekonstrukcí bytových jednotek - elektromontážních prací - revizí a oprav elektroinstalací. Dále je to správa a údržba nemovitostí. Další z významných činností je: - zajišťování technických ...

Zednictví Pokrývačství, tesařství -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod

Naše firma poskytuje klientům komplexní služby související s vlastnictvím nemovitosti. Služby jsou založeny na individuálním a odpovědném přístupu k zákazníkovi. Snažíme se přizpůsobit potřebám našich klientů a nabízet vlastníkům doplňkové služby s pozitivním efektem na kvalitu bydlení nebo uživatelského komfortu.

Pronájem kanceláří a virtuálních kanceláří v Praze 5, nabídka údržby nemovitostí (malířské, zednické a štukatérské práce, mytí, opravy a celkové rekonstrukce fasád apod.).

Správa budov a nemovitostí Úklidové služby Renovace - tonerových a inkoustových kazet

GIFAB Project s.r.o. Podpora při zakládání společností Vedení firem Spravování majetku Právní poradenství Jsme členy Asociace realitních kanceláří České republiky.

Služby: -správa nemovitostí. -správa bytových, nebytových domů.

V oblati facility managementu nabízíme: - správa objektů - technická supervize majetku - technicko inženýrské zajištění oprav a investic - účetnictví a správa daní - evidence majetku - finanční management a controlling - nájemní vztahy - obchod s nemovitostmi, realitní činnost - poradenství v oblasti realit - agenda ...

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Zajistíme správu nemovitostí pro SVJ, družstva a vlastníky, správu bytových i administrativních objektů, havarijní službu, úklidové a údržbářské práce. Poskytujeme účetní, daňový a právní servis. Zprostředkujeme prodej a pronájem nemovitostí.

Hlavním oborem činnosti je rozúčtování nákladů na služby spojené s bydlením.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

Hledáte parkovací místo v centru Prahy? Nehledejte, navštivte naše Millennium Plaza se 440 parkovacími místy. Máme pro Vás otevřeno 24 hodin denně - 7 dní v týdnu. Nabízíme dohled bezpečnostní služby včetně kamerového systému. Kapacita také pro jednorázové akce (plesy, koncerty....). Poskytujeme také ruční mytí aut a čištění interiérů aut.