Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Jan Vrlík nabízí výrobu kuchyní, kancelářského nábytku a ostatní truhlářskou výrobu. Výroba nábytku v kanadském a americkém stylu /originální dokumentace/.

Zabývám se výrobou a montáží zámečnických prvků, Al profilů či výrobků z polykarbonátu a skla. Nabízím pergoly, verandy, zimní zahrady, lodžie či balkony. Prodej tepelně izolačních desek z polypropylenu i prosvětlovacích a stavebních desek.

Dodávka, montáž, pokládka podlah a podlahových krytin. Druhy nabízených podlah: - podlahy dřevěné - podlahy vinylové - PVC krytiny - laminátové plovoucí podlahy - podlahy z přírodního linolea tzv. marmolea - korkové podlahy - koberce.

Činnost: - servis a prodej průmyslových armatur do PN 250, DN 500 - diagnostika parního kondenzátu - dimenzování průmyslových armatur. Oprava: - šoupátka - uzavírací ventily - regulační ventily - redukční ventily - pojistné ventily - odvaděče kondenzátu.

Naše firma provozuje e-shop se specializací na prodej, montáž a servis kotlů, peletových kamen a odkouření pro peletová kamna. Vždy se snažíme, aby nabízená krbová kamna, krbové vložky, automatické kotle byly za přijatelnou cenu pro naše zákazníky. Nabízíme možnost prezentace funkčních výrobku na vzorkové prodejně. Preferujeme osobní přístup, ...

Prodej: - elektrické nářadí - ruční nářadí - motorové nářadí - příslušenství k nářadí - úklidová technika - nábytkové kování - dílenský nábytek - tlaková vzduchotechnika.

Dřevařská, pilařská výroba: - výroba dřevotřískových desek - stavebně truhlářská výroba - impregnace dveří, lepených profilů, dřevotřískových desek a obalů - obkladové a podlahové palubky - eurohranoly.

Služby: - velkoobchodní i maloobchodní prodej stavebnin - veškeré zemní práce a výkopové práce - nákladní automobilová mezinárodní a vnitrostátní doprava - pila - výroba řeziva.

Truhlářská výroba: - kuchyně - vestavěné skříně.

Opravy a údržba zahradní mechanizace.

Realitní makléř a majitel realitní kanceláře REALITY HORŇÁK. Specializuji se na prodej objektů k bydlení a rekreaci na jihu Čech, ale úspěšně jsem prodal desítky nemovitosti i v Praze, ve středních Čechách, na Vysočině a na Plzeňsku.

Zabýváme se pěstováním kvalitních rododendronů a azalek ve volné půdě na ploše 5 ha. Mladé rostliny získáváme z Výzkumného ústavu Silva Taroucy pro krajinu a okrasné zahradnictví v.v.i. v Průhonicích. Rostliny z volné půdy se vyznačují širším habitem s širokým kořenovým balem. Upřednostňujeme velikosti 80 cm a vyšší. Prvořadým cílem je spokojenost ...

Firma BESO spojuje prodej a servis kompletního sortimentu průmyslových armatur. Mezi našimi produkty naleznete ventily, pohony a veškeré příslušenství, umožňující zapojení do moderních řídících systémů. Pokud jste nenašli co jste hledali nebo máte dotaz, kontaktujte nás. Prodej a servis - manometry - těsnění - pojistné ...

Naše firma se zabývá pěstováním okrasných dřevin určených převážně pro živě rostoucí ploty.

Truhlářství, výroba: - stoly - židle - kuchyně - knihovny - dveře

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - dětské pokoje - vestavěné skříně

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby TESCOMA -nádobí, mixéry, struhadla, kořenky...

Činnost koordinátora BOZP pro práci na staveništi - zpracování plánu BOZP ve fázi projektové přípravy i ve fázi realizace stavby Projekce, návrhy a realizace - interiéry včetně výrobních výkresů Inženýrská činnost - vyřízení všech podkladů, stanovisek a vyjádření pro územní řízení - územní souhlas - stavební ...

Činnost: - návrhy a realizace interiérů

Truhlářství, výroba: - nábytek na zakázku - okna, dveře

Prodej lesnické, zemědělské a komunální techniky. Autoservis a servis techniky.

Atelier architektury Šimeček s.r.o. se zaměřuje na návrhy interiérů i exteriérů rodinných domů, firemních prostor a jiných nebytových staveb. Naší hlavní činností je projektování staveb, zajišťujeme přípravu projektové dokumentace pro územní řízení i stavební povolení, inženýrskou činnost, autorský či technický dozor a podobně. V oblasti bytového ...

Oprava, servis: - plynové kotle - plynařské práce.

Elektro Bubeník. Prodej, e-shop: -spotřební elektronika, domácí spotřebiče, svítidla a další.