Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Tesařství a truhlářství. Výroba a montáž - schodiště, zábradlí - vestavné skříně a nábytek - selský nábytek - zahradní nábytek - dřevěné podlahy. Drobné zemní a výkopové práce. Půjčovna rámového lešení.

Prodej, e-shop - dřevěné podlahové dlaždice, dlažba.

Hodinový manžel - drobné stavební práce, opravy zdiva, pokládka dlažby, obklady - drobné elektroinstalační práce, výměna zásuvek, výměna svítidel - drobné vodoinstalační práce - úklid a čištění koberců, dlažby - údržba zahrady, sekání trávníku.

Internetový obchod, e-shop: - ruční nářadí - zahradní technika - brusky - kompresory.

Průmyslové izolace. Výroba a prodej - stříkaný polyuretan - ochranné nátěry - butylová fólie - technické tkaniny - materiály pro sanace azbestu - aerosolové lepidlo - protiplísňové nátěry - hydroizolační fólie.

Prodej: -pneumatiky. Pneuservis: -lepení -přezování -vyvažování. Pronájem nebytových prostor v areálu.

Prodej: -nerezové nádobí -zdravotní pomůcky masážní -vacsy -porcelán, sklo -kosmetika.

Prodej: -klempířské výrobky -plechy - měď, hliník, pozinkované -asfaltové nátěrové hmoty.

Výroba, prodej, montáž: -stínící technika: -žaluzie: -horizontální, vertikální -venkovní rolety -markýzy -roletové systémy -těsnění oken a dveří -bezpečnostní mříže -domovní brány -garážová vrata -sítě proti hmyzu -shrnovací lamelové plastové dveře -pohony vrat, bran a závory -umělecké kovářství: -mříže, ploty, ...

Služby: Výroba, prodej: - kuchyně, jídelny, obývací pokoje, hotely, penziony -vestavěné skříně, matrace a další nábytek do interiérů - vestavěné spotřebiče - návrhy kuchyní a interiérů - individuální řešení - parkoviště pro zákazníky

Společnost D.I.SEVEN FACILITY s.r.o. se v rámci svých činností zaměřuje na komplexní správu: - komerčních budov - administrativní budovy, hotely, nákupní centra, budovy státní správy, logistická centra, apod. - bytových domů s nadstandardními službami - rezidence, bytové komplexy - částí výrobních areálů.

Internetový obchod, e-shop: - použité i nové dětské oděvy.

Práce: - dlaždičské - pokládka kamenné dlažby - obklady z kamene - kamenické práce.

Dodávka a montáž zařízení na úpravu vody pro obce, průmysl i domácnosti.

Nabízíme realizaci kuchyňských linek včetně spotřebičů. Vyrábíme a montujeme vestavěné skříně na míru, plovoucí podlahy, šatny, dveře i zárubně, horizontální a vertikální žaluzie.

Internetový obchod, e-shop, maloobchod: - kuchyňské potřeby - nože, příbory - domácí elektrospotřebiče - dárkové předměty.

Výroba, dodávka, montáž: - požární vnitřní, venkovní dveře (dřevěné, ocelové) - požární okna - požární příčky - požární revizní dvířka.

Dodávka, prodej: - kancelářský nábytek - pracovní, jednací stoly - kancelářské židle.

Práce, montáž: - obklady, dlažby z přírodního kamene - zednické práce - obkladačské práce.

Práce: - elektromontážní - montáž elektrického podlahového vytápění - návrh, montáž LED osvětlení.