Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Výroba, velkoobchod, prodej: -horkovzdušná krbová kamna PRINC -kouřovody silnostěnné -nerezové kouřovody. Barevné varianty - černá, litinová, stříbrná a hnědá.

CERGO s.r.o. se zaměřuje na oblast energetiky, tepelných čerpadel, kondenzačních a štěpkových kotelen, solárních systémů a jejich dodávku a montáž.

Servis a prodej rodinných a průmyslových šicích strojů a strojů pro textilní výrobu. Dodání reklamního textilu, vybavení šicích dílen průmyslovou, šicí, stříhadí a žehlící technikou. Návrh a instalace LED osvětlení vitrín, nábytku, interiérů a exteriérů.

Společnost Miroslav Pluháček se zabývá truhlářskou výrobou. Věnuji se zakázkové výrobě nábytku, kuchyňských skříněk, vestavěných skříní a interiéru ze dřeva. Truhlářská výroba, truhlářství, truhlářské práce: - výroba nábytku na zakázku - kuchyně - vestavěné skříně - interiéry ze dřeva. Sídlím na adrese Květná 1573/56, Boskovice.

Zahradnictví Jurka nabízí letničky a trvalky, přísady zeleniny, hlíny a substráty, jiné doplňkové zboží. Zabýváme se také realizací zahrad a výsadbou městské zeleně. Dokážeme provést výsadbu travin, keřů, ovocných stromů i vzrostlých okrasných stromů. Také Vám pomůžeme nebo poradíme s údržbou Vaší zahrady. Zahradnictví se skládá z jednoho ...

Ing. Roman Koupý provozuje zahradnictví, ve kterém je možné pořídit: - zahradnické potřeby, - balkonové a pokojové rostliny - trvalky, letničky, skalničky - okrasné trávy - substráty, hnojiva - květináče a truhlíky.

Zahradnictví u Kopřivů. Prodej: - pokojové rostliny - rostliny okrasné listem - rostliny okrasné květem - svatební kytice - kytky, květiny na auto - květiny pro maminku, pro babičku.

Zahradnictví u Kopřivů. Prodej: -pokojové rostliny -rostliny okrasné listem -rostliny okrasné květem -svatební kytice -kytky, květiny na auto -květiny pro maminku, pro babičku.

Zahradnická firma v Boskovicích Provoz vlastního arboreta Zahradní centrum Šmelcovna Boskovice Školkařská produkce Projekce, realizace a údržba sadovnických úprav Výstavní hala - občerstvení Dva dvory

Zahradnictví. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zavlažovací truhlíky systém LEBIŠ -samostatné misky a knoty k truhlíkům -balkonové a stěnové držáky na truhlíky. Prodej: -převislé muškáty -bidens, převislé petúnie -jiné balkonové květiny -hnojivo KRISTALON -substrát pro balkonové květiny -vysázené truhlíky s převisem -pro ...

Pěstování a prodej květin: -balkonové -hrnkové -trvalka, trvalky -skalnička, skalničky -okrasné keře -hlíznaté a vřesovištní rostliny. Zásilkový prodej rostlin v E-shopu.

Květinářství a handmade obchůdek v Boskovicích. Prodej řezaných a hrnkových přírodních květin. Vazba kytic pro různé příležitosti. Svatební květiny.

Dodávka, prodej, distribuce, montáž v ČR i zahraničí: -kompletní ploty -oplocení privátních a průmyslových celků -poplastované pletivo -pozinkované pletivo -pletivo pro tenisové kurty -sloupky a vzpěry -zemní vruty KRINNER -dráty a příslušenství -ostnaté a žiletkové dráty -BETAFENCE: svařované pletivo, dekorační pletivo, svařované ...

ZATEPLOVÁKY s.r.o. se zaměřuje na výrobu stavebních lišt a prodej stavebních systémů.

Naše firma OKNOSTYL group s.r.o. sídlící v Kuřimi se zabývá dodávkou, prodejem a montáží plastových, dřevěných a hliníkových oken a dveří, střešních oken, žaluzií a garážových vrat. Působíme v celé ČR. Dodávka, prodej a montáž: - plastová okna, eurookna, hliníková okna, střešní okna - garážová vrata - zimní zahrady - vchodové a posuvné ...

Truhlářství Roman Parolek, s.r.o. provozuje e-shop Parolekshop.cz s kuchyňskými a domácími spotřebiči.

Dodávka stínící techniky (žaluzie, markýzy, rolety, slunolamy) pro administrativní budovy a rodinné domy.

Péče o stromy: -všechny typy řezu -kácení stromů v jakýchkoliv podmínkách -instalace vazeb -péče o památné stromy, parky, aleje -pohotovost, havarijní stromy Výsadba, údržba: -zahrad, parků -ovocných a okrasných dřevin Navrhování, konzultace, realizace: -dotace na stromy, zpracování žádostí -odborné posudky a projekty na ...

Firma Karel Meluzín se zabývá veškerou činností v oblasti prodeje, montáží, oprav a servisu stínící techniky. V rámci naší činnosti se specializujeme především na dodávku a montáž žaluzií (venkovní, vnitřní, dřevěné, hliníkové, vertikální, horizontální, manuální i elektrické), rolet, markýz, (terasové, balkónové) a sítí proti hmyzu, Současně také ...

Společnost je certifikována dle ČSN EN ISO 9001:2009 Společnost je zapojená do systému EKO-KOM Společnost je držitelem certifikátů EKOLAMP a Merit Concept A. Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, trubky, lišty, kabelové žlaby, upevňovací materiál ...

Společnost OSMI Pro s.r.o. se zaměřuje na dodávku sortimentu pro stavební a výrobní průmysl. Jedná se například o vrtací a sekací nástroje, brusnou, řeznou a diamantovou techniku, ruční nářadí, čerpadla, baterie a mnoho dalšího.

Návrhy, realizace a vizualizace soukromých i komerčních interiérů. Projekty pro rekontrukci interiérů.

Výroba designové nábytku na zakázku. Navrhujeme a vyrábíme kuchyně, ložnice, obývací pokoje, koupelny a další nábytek. Výroba vestavěných skříní na míru.

Vorlíčkovo Truhlářství se zaměřuje na výrobu a renovaci nábytku dětských a obývacích pokojů, ložnic, kuchyní. Dále se společnost postará o podlahy, dveře a stropy.