Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Zakázková výroba a dodávka stínící techniky - markýzy, pergoly, venkovní žaluzie, rolety, fasádní clony a vnitřní stínění. Showroomy máme v Břeclavi, Mikulově a Znojmě.

Naše firma je na trhu s nábytkem a bytovými, i nebytovými interiéry. Použité materiály, lamino, dýha, lakované dílce. Zakázková výroba nábytku a interiérů. Návrhy, poradenství.

Naše společnost TEDOS Mikulov s.r.o. sídlící v okresu Břeclav se dlouhá léta věnuje správě a údržbě nemovitostí včetně poskytování veřejných oprav komunikací, chodníků, parkovišť, laviček, veřejného osvětlení atd. Služby společnosti Tedos Mikulov, s.r.o.: správa a údržba nemovitostí bytový a nebytový fond města poskytování technických ...

Kvalitní trapézové plechy, sendvičové panely, taškové plechové krytiny, spojovací materiály, okapový systém, fasádní a střešní doplňky.

Zahradnické centrum. Zahradnictví. Maloobchod, květiny- řezané, , letničky, trvalky, keře, okrasné stromky, zahradnické vybavení, dekorace, nářadí, postřiky, hnojiva, truhlíky, krmení pro zvířata, jezírkové ryby. Květinové vazby, výzdoba slavnostních tabulí. Prodejna- bývalý areál ZD.

Zahradnictví. Výroba, pěstování: - balkónové rostliny, zeleninová sadba a letničky. Prodej: - jehličnany, pokojové květiny - potřeby pro pěstitele.

Firma vyrábí vjezdové a vstupní brány. Zakázková výroba nerezových zábradlí a doplňků, schodišť, zařízení pro zemědělce a vinaře. Drobné soustružnické a zámečnické práce.

Boris Vondruška se zaměřuje na prodej rodinných domů, odhad cen nemovitostí, vizualizace a nákres půdorysů.

Truhlářská dílna, zakázková výroba: - vchodové, interiérové dveře - schodiště - altány - nábytek, kuchyňské linky apod

Prodej: - květiny řezané, pokojové, sušené, umělé - vazby - trvalky - dřeviny - postřiky a hnojiva Vína lahvová i sudová z vlastní produkce

Zabývám se vynětím ze zemědělského půdního fondu (vynětí ze ZPF). Připravuji trvalé vynětí i dočasné vynětí. Vynětí chystám zejména pro stavebníky.

Nákup a klasický i komisní prodej traktory, malotraktory a stavební technika. Nákup, prodej, komise strojů: -traktory Zetor UŘ I -viniční traktory -malotraktory -stavební mechanizace -příslušenství. UNC práce: Zemní práce: poskytujeme dlouhodobý pronájem smykem řízeného čelního nakladače LOCUST 853 a to včetně obsluhy. Výkup ...

Domácí dílna - profi a hobby - nářadí, čerpadla a vodárny, dílenské vybavení, zahradní technika, kompresory, nabíječky, svářečky, žebříky.

Bytové studio. Prodej: - bytový textil: - záclony, závěsy - podlahoviny: - koberce v metráži i kusové - PVC - laminátové a dřevěné podlahy - garnýže. Šití, úpravy: - dekorační textil - koberce. Podlahářské práce. Možnost pokládky podlah.

REGAN, spol. s r.o. se specializuje na betonové, cementové, sádrové a vápenné výrobky.

Prodej výpočetní a kancelářské techniky - počítače - notebooky - tablety - tiskárny - monitory - software Prodej profesionálního nářadí MAKITA - vrtačky - akumulátorové šroubováky - vrtací a sekací kladiva - rázové utahováky - úhlové brusky - hoblíky

Architektonický návrh, dodávka na klíč prodej, montáž, stavba: -nízkoenergetické a pasivní stavby a interiéry -hrubé stavby ze stavebního systému VELOX -základy, nosné obvodové zdivo, nosné příčky, stropy, věnce, opěrné zdi, protihlukové stěny, hotová bednění, nástavby pro rekonstrukce -zateplení - fasády, podkroví ...

Odborné podlahářství - pokládka, montáž, servis a vyrovnání a úprava povrchu před položením podlahy. Poskytujeme i poradenství a zaměření. Postaráme se i o demontáž starých podlahových krytin. Staráme se i o údržbu. Prodej podlahových krytin.

Prodej, dodávka řezané, suché i pokojové květiny. Vážeme svatební kytice a smuteční vazby.

Truhlářství Létal vyrábí kuchyňské linky, nábytek do dětských pokojů, kanceláří, obýváků, vybavení restaurací a pro venkovní použití i pergoly a zahradní domky.

Nabídka zahrádkářské, chovatelské a aranžérské potřeby. Pěstujeme subtropické rostliny – bougainvillea, callistemon, albízia, kiwi, citrusy, tomel, fíkovník, palmy a spoustu dalších; každou sezónu naši nabídku rozšiřujeme. Balkonové rostliny. Dřeviny a trvalky. Přípravky na ochranu rostlin. Dárkové zboží a řezané květiny. Zahrádkářské ...

Biofarma - pěstování levandule a prodej výrobků potravinových, dekorativních, relaxačních a kosmetických výrobků z levandule

Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny.

Vinařství. Výroba, prodej vína. Degustace vína. Revize elektroinstalací a hromosvodů. Revize spotřebičů a ručního el. nářadí.