Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Stavební systémy: -suché maltové směsi -barvy, omítky, tmely -sádrokartonové systémy -vnější zateplování budov -tepelné a zvukové izolace -stavebniny -stavební materiály.

Výroba, prodej: -nábytek -kuchyně, kuchyňské linky -vestavěné skříně -obývací stěny -komody -kancelářský nábytek. Návrhy provádíme zdarma. K projetování kuchyňských linek a jiného nábytku používáme moderní software. Truhlářství, stolařství.

Kompletní projekty, projekce: -studie, návrhy -vizualizace -kompletní projektová dokumentace -interiéry -inženýrská činnost -individuální i typová řešení.

Zakázková výroba interiérového nábytku jako jsou kuchyně, jídelny, ložnice, pracovny, obývací pokoje, dětské pokoje, vestavné skříně, obložkové dveře, ale i exteriérů jako pergoly, přístřešky, zahradní nábytek a další. Truhlářství.

Servis a opravy malé zemědělské mechanizace: -Tera Vari -zahradní technika -náhradní díly.

Výroba, prodej, montáž: -nízkoenergetické domy -montované rodinné domy-dřevostavby -střešní konstrukce, krovy -obkladová palubka -dřevěné ploty, zahradní nábytek -řezivo-latě, prkna, hranolky. -(rodinný dům*, dřevostavba, palubky, prkno, hranoly, hranolek) -zahradní domky, chatky (chatka) -pergoly.

Truhlářství, zakázková výroba, prodej: -ložnice -skříně -obývací stěny -kuchyně, dětské pokoje.

Zasklívací systémy, posuvného zasklení: -lodžie, lodžií -balkóny, balkónů -terasa, terasy -veranda, verandy -zimní zahrady, zimních zahrad -interiérové posuvné dveře, posuvných dveří -dělící příčky, příčka -provedení: -rámové systémy -bezrámové systémy -nadstřešky dveří -materiál: -konstrukce z barevných ocelových nebo ...

Pokrývačské a klempířské práce včetně dodávek veškerého materiálu na střechy. Montáž střešních oken všech značek.

Domácí, údržbářské a pokrývačské práce, montáž nábytku, vodovodních baterií a sprchových koutů, čištění opadů, dovoz zboží, nákup v makru.

Výhradní zástupce zahraniční společnosti HESMO pro interiérová svítidla. Prodej interiérová a exteriérová svítidla, svítidlo GLOBO, ESTO, EGLO, MASSIVE. Průmyslová automatizace: -automatizační, měřící a regulační technika -servis průmyslové elektrické stroje a jiná elektrická zařízení -elektroinstalace do napětí 1000V -repasování ...

Prodej elektrospotřebičů a elektroniky.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - sanitární keramika - vybavení koupelen

Nožířství, prodej: -krejčovské nůžky -kadeřnické nůžky -kuchařské a řeznické nože -kuchyňské nože, ocílky, brousky -řezné nástroje OLFA a náhradní díly -manikúrní a pedikúrní nástroje, manikúry -napesní, nářaďové nože, dýky -ruční výrobky českých a slovenských nožířů -broušení, servis -výstava nožů MORAVA NŮŽ ...

Prodej, montáže, údržba a opravy : -elektroinstalace -elektrozařízení -silnoproudá elektronika -měřící a regulační technika -zabezpečovací technika.

Zakázková výroba nábytku (nábytek): -kuchyňský nábytek-kuchyně (kuchyní) -bytový nábytek, interiéry -obývací pokoje -dětské pokoje -ložnice -interiérové dveře -schodiště (z lamina, masiva).

Stavební činnost: -občanské a bytové stavby -inženýrské a vodohospodářské stavby -partner programu POROTHER Dům. Práce: -vodo-topo-plyn -instalace -topenářské -vodoinstalatérské -plynařské -elektroinstalační (elektroinstalace). Výroba-elektrické rozvaděče -slaboproud, EPS, EZS.

Komplexní dodávky investičních celků v oblasti tepelných, energetických, ekologických a technických zařízení: -kotle, kotelny, spalovny, kogenerace -výměníkové stanice, potrubní rozvody -plynové přípojky, infrazářiče -plně automatické úpravny vody -plastové potrubí, armatury, desky, tyče -elektroinstalační práce včetně měření a ...

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku: -kuchyňský nábytek, kuchyně, kuchyní -interiéry na klíč -obývací pokoje -dětské, studentské pokoje.

Prodej, montáž: Eurookna, dveře, vrata. Plastová okna (okno) a dveře 3 až 6-ti komorové profily, možnost výběru až z 20 barev a dekorů. Žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu.

Elektromontážní práce: -silnoproud do 1kW (bytové a průmyslové elektroinstalace, elektroinstalační práce) -slaboproudé rozvody (počítačové sítě, telefony, EPS, EZS) -hromosvody -měření a regulace. Výroba a prodej: -elektrické rozvaděče NN Prodej: -kapková závlaha -elektroinstalační materiál.

Dovoz velkoobchod, maloobchod: -záclony, závěsy, přehozy a bytový textil - kolekce od španělského výrobce Artipun -šití na rozměry okna, prodej obchodům. Kompletní dodávky + montáž garnýží a záclonových kolejnic včetně zaměření. Prodej - kvalitní záclony včetně šití a doplňků. Výroba vzorníků na záclony.

Stavební činnost: -realizace staveb -rekonstrukce -fasádní zateplovací systémy STOMIX -interiérové úpravy -štukatérské práce -dlažby, obklady -malby, nátěry, sádrokartony. Prodej: -zateplovací systémy -fasádní barvy a omítkoviny. Realizace staveb, rekonstrukce. Fasádní zateplovací systémy. Veškeré stavební práce.

Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - obývací pokoje - předsíně - vestavěné skříně - postele. Celkové řešení interiéru.

Konstrukce a design: -plastové výlisky, plastový výlisek -forma, formy, forem pro zpracování plastů. Návrh, výroba a prodej bytové doplňky: -koupelnové doplňky pro praktické sušení textilií - sušáky, sušáky prádla, sušák ručníků -háček na trubková otopná tělesa, je věšák ručníku a oděvů vhodný i do těch nejmenších koupelen a na radiátory ...