Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Kompletní návrh, výroba interiéry, truhlářství, stolařství: -dřevěný nábytek -kuchyňský nábytek, kuchyně -interiérové dveře, dveří -koupelnový nábytek, koupelny, koupelna -vestavné, vestavěné skříně -dětský, dětské pokoje -komody, komoda, stolky, stolek -další bytový nábytek -nábytek je vyráběn z přírodních materiálů různých ...

Vzorková prodejna: -tkané lněné prostírání s horňáckými motivy -přikrývka, přikrývky a polštáře -spací pytel, pytle, zdravotní matrace -povlečení, přehozy a doplňky -výplně pro čalounický nábytkářský průmysl -FUTON. Výrobky jsou plněny značkovým dutým vláknem, ovčím rounem MIKROSTOP. V provedení péřové, polyesterové, vlněné a bavlněné.

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu na elektromontážní práce, pak je Elektroinstal NR, s.r.o. tou pravou volbou pro Vás. Elektroinstal NR, s.r.o. je firma se sídlem v Kyjově, která se zabývá zřizováním odběrných míst a elektroměrových rozvaděčů, výrobou a dodávkou rozvaděčů NN, osvětlením interiérů i exteriérů, elektrickým vytápěním, ...

Výroba, prodej : -pružiny tlačné, tažné, zkrutné, tvarové díly, závitové vložky, povrchová úprava - galvanizace -automatický splávek na ryby -golfové trenažéry. Vyrábíme unikátní golfové trenažéry, vhodné k zábavě, soutěžím i plnohodnotnému tréninku odpalů, pro začátečníky i klubové hráče golfu. Pila, pilařská výroba, pořez: -řezaní ...

Od návrhu k realizaci nábytku a interiéru - návrhy a vizualizace, design nábytku, design interiéru - vyrábíme kuchyně, vestavěné skříně, obývací pokoje, ložnice, jídelní stoly - nábytek na míru podle přání klienta - montáže a demontáže - konzultace a poradenství - 3D tisk - modelování a příprava dat pro tisk

Levné PUR panely s.r.o. se zaměřuje na prodej klempířských prvků, spojovacího materiálu a střešních a stěnových sendvičových panelů.

Výroba, prodej, montáž: - zásobníky na palivové dříví.

Výroba, dodávka, montáže, prodej: -garážová vrata -brány -pohony bran, vrat -plastové ploty -žaluzie -rolety předokenní -markýzy -sítě proti hmyzu.

Velkoobchod - e-shop -koupelny -koupelnový nábytek -koupelnové doplňky -čerpadla -vodárny -dlažba -expanzní nádoby - expanzomaty -kotle -koupelnové doplňky -koupelnový nábytek -kuchyňské dřezy -masážní panely -odkouření Regulus -ohřívače vody -osoušeče rukou -PEX AL PEX potrubí a tvarovky -plastové potřeby pro ...

Stavebniny a průmyslové zboží. Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě.

Tesařské, klempířské, pokrývačské práce. Nové střechy na kíč a rekonstrukce. Prodej, montáž: -klempířské prvky -zateplení fasád -střešní krytiny -střešní okna -sádrokartony -izolace -řezivo.

Paní Marie Suchánková je profesionálním partnerem společnosti REALITY PRORADOST. Specializuje se na prodej, pronájem realit a správu nemovitostí v okrese Hodonín a Uherské Hradiště. Profesionální realitní služby poskytujeme už více než patnáct let. Z původně malého "rodinného" projektu se postupným vývojem REALITY PRORADOST staly nadregionálním ...

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Služby, prodej: -zahradní architektura -projekce, realizace zahrad -okrasné rostliny -zakládání a údržba zeleně.

Výroba: -zámečnictví -vrata z ocelových trubek a profilů -ozdobné brány, branky, kovové dveře -mříže na okna, dveře i balkony.

„Jsme jedna firma, jedna myšlenka a jeden velký tým, který pomáhá lidem s bydlením.“ Readymat Obchodní – prodej stavebního materiálu - tepelně izolační cihly - filigránové stropy - překlady - roletové a žaluziové překlady - maltové a omítkové směsi Readymat Realizační – Showroom podlahy a dveře, Masarykovo nám. 20, ...

Pension Roseta, ubytování: -pořádání svateb -restaurace -agroturistika -víno roseta. Pěstování a prodej sadových, keřových, stromkových a pnoucích růží.

Výroba: -slaměné kruhy (věnce) -doškové střechy. Ubytování u Pavliců.

Prodej, eshop: -ovocné stromy (strom) -jabloně -meruňky odolné proti mrazu -nektarinky-velkoplodé -roubované ořešáky -lísky, maliník -kanadské borůvky -velkokvěté a popínavé růže apod.

Společnost DAC Těmice s.r.o. se sídlem v okrese Hodonín se již od roku 2008 zabývá komplexní realizací pozemních staveb - výstavba komunikací, chodníků, zpevněných ploch, aj. V rámci naší činnosti provádíme také výkopové,  zemní a demoliční práce, prodej sypkých materiálů včetně autodopravy.   Naše služby: - realizace pozemních staveb    - ...

Lenka Břeňová provozuje květinářství a zaměřuje se na vazbu kytic k různým příležitostem a na tvorbu věnců.

Prodej: - vinařské potřeby - zahradnické potřeby - malá zemědělská technika pro vinice, sady a komunál. Vinný sklep, prodej vína.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - okenní a balkonové květiny - letničky, muškáty, verbeny - chryzantény - trvalky - skalničky - výsadba truhlíků balkonovými rostlinami - okrasné dřeviny - substráty - hnojiva apod.

Smuteční a dušičková vazba Zahradnické služby - zakládání trávníků a zahradních jezírek - údržba zeleně - výsadba vzrostlých stromů - projektování zahrad.