Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Realitní kancelář, služby: -zprostředkování prodej, pronájem a nákup nemovitosti(rodinné domy, byty, chaty pozemky aj.). Provozovna: -Miroslav, Vinařská 1179, mob.: 603 290 695. Služby: -právní, smlouva, právní servis -finanční, hypotéky, zajištění úvěru a financování.

Zabýváme se stavbou a rekonstrukcemi rodinných domů, bytů, úprav zahrad i zemními pracemi. Hlavní náplní je také realitní činnost.

Společnost Tvůjmakléř s.r.o. nabízí služby v realitách: - prodej a koupě nemovitostí - financování koupě

Zahrádkářské potřeby a nářadí, hrnkové a řezané květiny, potřeby pro domácnost, potřeby pro kutily a řemeslníky, ruční nářadí, spojovací materiál a další.

Společnost nabízí širokou škálu výrobků lišící se rozměry, hmotností, zvoleným materiálem, povrchovou úpravou a dalšími faktory. Výrobky mohou být brány, vrata, lustry, lampy, kování na dveře, židle, stoly, zábradlí a mnoho dalšího.

Květinářství, velkoobchod s květinami - hrnkové, pokojové, balkónovky. Výroba květinových vazeb a aranžmá.

Nabízím celoroční údržbu zahrad a zeleně, stříhání stromů a živých plotů, sečení trávy soukromých zahrad i firemních objektů, projekce a realizace zahrad včetně zakládání trávníků, výsadby stromů atd.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené

Naše společnosti nabízí profily pro vaše okna a dveře Inoutic. Dodáváme nejen plastová okna, ale i dřevěná okna - eurookna, hliníková okna a dveře. Zimní zahrady.

Truhlářství, podlahářství -Zprostředkování obchodu

Autodoprava a agroslužby. Betonárka. Stavební činnost. Betonárna Nádražní 484, 671 67 Hrušovany nad Jevišovkou.

Internetový prodej, e-shop: -elektronické cigarety -hodinky -gadgety -alkoholtester.

Zahrady na klíč. Výsadba, prodej okrasných jehličnanů, listnatých keřů i stromů. Návrhy zahradních jezírek.

Prodej - koberce - podlahové krytiny Prodej - textilní zboží ručníky, povlečení, ložní prádlo, ubrusy.

Prodej a pokládka vinylových, korkových, kompozitních, laminátových a dřevěných podlah, PVC a koberců. Vyrovnání podkladu samonivelační stěrkou.

Fotovoltaická elektrárna Služby: -tvorba prováděcí projektové dokumentace na výstavbu -realizace -autorský dozor -konzultace Energetická nezávislost Nabídka: -komplexní řešení soběstačnosti v dodávce elektrické energie Služby: Návrh a realizace: -hybridních fotovoltaických systémů, akumulace přebytků -ostrovních fotovoltaických ...

Služby: - zakázková výroba nábytku - kuchyně na míru, obývací pokoje - poličky, regály, skříně - montáž a demontáž - nábytek, dveře, pergoly, zimní zahrady - rekonstrukce, návrhy interierů, vizualizace - kompletní rekonstrukci bytů.

Veškeré stavební práce ve výškách pomocí horolezecké techniky. -střechy (oprava, výměna a kladení nové střešní krytiny, čištění, nátěry, opravy a výměna klempířských prvků, instalace zábran proti ptactvu, zakrytí světlíků) -komíny (opravy, nátěry a ruční bourání komínů) -ocelové konstrukce (montáž, demontáž, nátěry konstrukcí ...

Výroba, prodej, dodávka, distribuce italského stylového i moderního nábytku - komody, noční stolky, skříně, postele, skleníky, konferenční stolky, stěny, křesla, stoly, židle, psací stoly, knihovny, čalouněný nábytek, sedací soupravy. - ložnice, jídelny, pracovny, obývací pokoje. - nábytek do kanceláří, hotelů, recepcí, restaurací i barů ...

Elektromontážní práce, rekonstrukce, oprava: -elektrooprava -výroba elektrických rozvodných, řídicích a spínacích zařízení -elektroinstalace v rodinných domech a bytech -veřejné osvětlení -veřejný rozhlas. Revize-elektrické vedení NN. Výroba: -elektrické rozvaděče.

Bezpečnostní služby: - pult centrální ochrany - kamerový dohled - fyzická ostraha objektů - kontrola práce neschopných - pořadatelská činnost. Facility management: - úklidové služba - technická správa objektů - údržba zeleně.

Internetový obchod s bytovým nábytkem. Objednat si můžete křesla, jídelní židle, pohovky, sedací soupravy, postele, sestavy do obývacího pokoje, komody a regály, stoly.