Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
STAVING Práce: - instalatérské - topenářské-vytápění všemi druhy paliv - měření tepla, regulace ETATHERM(každý radiátor samostatně řízen počítačem) - plynovody. Prodej: - měřiče tepla - topení-celý sortiment(kotle, radiátory) - zdravotní technika-vodovod, kanalizace - bojlery, karmy - instalatérská a topenářská zařízení - ...

Prodej, maloobchod: -barvy -laky -stavební a bazénová chemie -potřeby pro malíře.

Výroba: - elektrické sušáky do koupelen. - sprchové zástěny - závěsné řetízky na květináče

Truhlářství, sklenářství - sklenařské práce - rámování - paspartování obrazů - broušení a vrtání skel - veškeré truhlářské práce - kuchyňské linky - nábytek - okna a dveře - pergoly

Kamenosochařství: -pískovec -žula -mramor. Stavba: -krby. Obkládačské práce.

Hlavní činností realitní kanceláře je poskytování kvalitních služeb zákazníkům v oblasti prodeje, nákupu či pronájmu nemovitostí spolu s financováním koupě nemovitostí, oceňováním nemovitostí - znalecký posudek, nové bydlení - developerské projekty.

Výroba: -transformátory do rozvaděčů. -transformátory do tištěných spojů. -jednoúčelová svařovací technika. -zdroje AC/DC.

Činnost: - Sádrokartonové systémy - Minerální podhledy - Dřevěné a plovoucí podlahy - Střešní okna - Palubkové obklady - Tepelné a zvukové izolace.

Velkoobchod, prodej: - svítidla a jejich příslušenství pro kanceláře, výrobní haly, sportovní haly, městské parky, osvětlení památek a veřejné osvětlení.

Prodej podlahových krytin Prodej a pokládka: - podlahové krytiny - koberce - korkové podlahy - přírodní linoleum - renovace podlah, broušení - dřevěné a laminátové plovoucí podlahy a pvc. Půjčovna strojů pro čištění koberců a čalouněného nábytku. Prodej: - lepící systémy firmy Bostik - lišty - garnyže - tyčové ...

Truhlářství. Práce: - truhlářské Výroba: - kuchyně - postele - interiéry - vestavěné skříně - interiérové dveře Návrhy interiérů v 3D

Truhlářství - nabízíme nejkvalitnější služby v truhlářské oblasti - nábytek jako jsou kuchyně, vestavné skříně, skříně, komody, šatny, postele, schody, jídelní stoly, konferenční stoly, psací stoly, atd. - dále se zabýváme montáží teras, pokládkou podlah, podbíjením říms palubkami na rodinných domech, obkládáním palubek, atd.

Výroba, dodávky, prodej a servis LED osvětlení: -veřejné osvětlení -osvětlení čerpacích stanic -osvětlení obchodních center -osvětlení výrobních podniků -osvětlení míst náročných na provoz a objem jejich svícení.

- Firma R-technik dodává a montuje: - plastová okna, parapety, vchodové dveře, předokenní rolety, rolovací a sekční garážová vrata, žaluzie, japonské stěny okení sítě, markýzy - vytvoříme nezávaznou cenovou nabídku - přeměření a doprava zdarma.

Práce, výroba, montáž, prodej: -kuchyňské pracovní desky -rekonstrukce a restaurování kamenných památek -kamenické výrobky -tryskání kovů a skla -výroba ornamentální kamenné mozaikové obklady a dlažby -návrhy plastik, pomníků, kašen -výkresové dokumentace k realizaci prací -výroba rotační tělesa - vázy, ...

Výroba: -plastových profilů pro stavebnictví se zaměření se zaměřením na obklady a dlažby včetně potřebných plastových doplňků -technických plastových profilů podle požadavků zákazníka -prodej kovových lišt pro obklady a dlažby (hliník, mosaz, nerez) včetně balkonových profilů.

ˇVodoinstalatérství a topenářství. Provádíme montáže, rozvody: - kotelny, výměníkové stanice - ústřední vytápění - vodoinstalace - vnitřní plynovody - podtlakové odvodnění střech - zamražení potrubních rozvodů - jádrové vrtání do 200mm - projektové dokumentace ústředního vytápění - projektové dokumentace plynovodů - ...

Výroba, prodej: - stoupací technika - hliníkové žebříky - odpadkové koše - pro oblasti koupelny a kosmetiky, včetně domácnosti a kanceláře.

OPRAVY TELEVIZORŮ NA POČKÁNÍ Opravy, servis, prodej, montáž: -spotřební elektronika -televizory -plynové sporáky -kotle -satelity -videa -pračky -sporáky Prodej: -radioamatérské součástky.

Jaromír Málek - JAMAL Prodej, půjčovna a vlastní servis: -elektrické ruční nářadí značek ATLAS, COPCO, MILWAUKEE, NAREX, PROTOOL, MAKITA, FESTOOL, METABO. Prodej: -pneumatické ruční nářadí -kompresory značek SCHNEIDER, GP, DEPRAG -příslušenství -motorové stroje HONDA.

Internetový obchod se zaměřením na prodej - nábytek z masivu - matrace - rošty - ratanový nábytek - hračky - stavebnice - sportovní potřeby, fitness - krbová kamna - zboží pro dům, byt a zahradu.

Distribuce komponentů pro výrobu kabelových svazků: - Konektory, koncovky - Precizní krimpovací nářadí - Vodiče, kabely - Systémy značení kabelů a vodičů - Prvky pro ochranu a upevnění kabeláží - Teplem smrštitelné tvarové díly a hadice - Precizní relé, stykače, spínače Asembláž konektorů Amphenol dle ...

Prodej, servis, oprava: - zemědělská technika pro rostlinnou a živočišnou výrobu - mulčovače - traktory - kombajny - zemědělská, komunální a zahradní technika John Deere, Kuhn, Pöttinger, Carraro Dodávka: - sedačky GRAMMER - akumulátory VARTA a AKUMA - pneu všech značek a rozměrů a v neposlední řadě oleje JOHN DEERE a ...

Prodej, internetový obchod, dodávka: -bazény