Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Maloobchod, prodej, oprava, servis: - tepelná čerpadla. Práce: - vrty pro čerpadla - zemní práce.

Truhlářství. Práce: - truhlářské - tesařské. Výroba zahradního nábytku CNC obrábění

Realitní činnost: - prodej a pronájem nemovitostí.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - elektrotechnické součástky Prodejna Semily: Komenského nám. 143 tel.: 481 624 574, 603 852 404

Truhlářství, výroba: - kuchyňské linky - stoly a židle - skříně a komody - vestavné skříně - postele - obklady stropů

Maloobchod, prodej: - podlahové krytiny - koberce - pvc - plovoucí podlahy.

Čalounické práce: Výroba nových sedacích souprav i na míru, oprava sedacích souprav, výroba matrací na míru, autočalounění a další čalounické práce.

Maloobchd, prodej: - železářství - nářadí.

Návrhy, realizace, montáž, servis: - teplovodní systémy - tepelná čerpadla. Práce: - topenářské - vodoinstalační.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - květiny - okrasné rostliny - okrasné dřeviny.

Práce: - instalatérské. Maloobchod, prodej: - instalační materiál - umyvadla - dřezy - čerpadla - bojlery - sprchy - vany - wc - armatury - baterie.

Správa a údržba bytových fondů.

Prodej, opravy a servis elektrospotřebičů: - pračky, myčky, sporáky, mikrovlnné trouby, bojlery, akumulační kamna, drobné domácí spotřebiče. značky- AEG, Electrolux, Zanussi, Whirlpool a mnohé další.

Výroba, dodávka, prodej: - vnitřní komůrkové plastové parapety Alfasill - materiál vnitřních komůrkových plastových parapetů alfasill je vysoce kvalitní pevná a recyklovatelná PVC surovina, která je potažená stálobarevnými PVC foliemi, parapety jsou snadno udržovatelé a tvarově stálé - vyložení parapetů (šířka): od 100 až do 650 mm - ...

Zámečnictví: - zábradlí - svodidlová zábradlí - mříže - oplocení - brány.

Výroba, prodej: - bazény - čistírny odpadních vod - septiky, jímky, biofiltry, zemní filtry, lapoly - vodoměrné šachty Otevírací doba: PO - PÁ 8.00 - 12.00 13.00 - 16.00 Schůzky mimo pracovní dobu jsou možné po dohodě.

Realitní a aukční agentura.

Truhlářství a tesařství: -dřevěná okna, dveře -schodiště, zábradlí -dřevěné obklady -vybavení interiérů -kuchyně -vestavěné skříně -konstrukce krovu -konstrukce dřevěných staveb -dřevěné zahradní altány a ploty -pochozí rošty.

Práce: -elektroinstalační pro organizace i soukromníky(průmysl, školy, hotely, rodinné domy). Opravy, úpravy: -elektroinstalace všeho druhu(kabelové a provizorní přípojky pro stavby). Zajištění: -projektová činnost -výchozí revize. Montáž: -elektrotopení, domácí telefony, signalizace, elektrické zámky. Prodej: ...

Elkovo Výroba, prodej: -zářivková svítidla(osvětlení) mřížková: -podhledová, přisazená -kancelářská, průmyslová -s nouzovými zdroji -s elektronickými předřadníky -s různými typy mřížek. Prodej: -příslušenství-zářivky, startéry. Světelně technické projekty, výpočty, návrhy.

PRODEJ: -kuchyňské linky -jídelní sety -obývací stěny -sedací soupravy -skříňky a komody -PC stoly -TV skříňky a stolky -skříně a regály

Služby: -obklady stěn a zateplování -pokládka, opravy, rekonstrukce, renovace střech -hydroizolace plochých střech -lepení vinylových obkladů. Výroba, prodej, montáž: -plastová okna a dveře -předokenní rolety -plastové shrnovací vnitřní dveře -sprchové a vanové zástěny. Pobočka: -Semily, Na Olešce, tel.:481623115.

Zahradnictví. Prodej: -okrasné rostliny a dřeviny -ovocné stromy -sadba -hnojiva -substráty -keramika -řezané a hrnkové květiny -nádoby z keramiky, plastu. Realizace: -zahradní úpravy -krajinářské úpravy. Údržba: -celoroční údržba zeleně -ošetřování trávníků -řez a kácení stromů.

Autorizovaný prodejce systému BRAMAC. Prodej: -střešní materiály včetně doplňků -betonové i pálené střešní tašky -vláknocementové šablony CEMBRIT -asfaltové střešní šindele -vlnité střešní desky -okapové systémy -klempířské prvky -hydroizolační pásy -polykarbonátové desky -střešní okna -tepelné ...