Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Velkoobchod: - tesařské kování - spojovací materiál

Internetový obchod, e-shop: - povlečení, prostěradla - přikrývky, polštáře - chrániče matrací.

Projekce, realizace: - zahrady, zahrad.

Realitní kancelář se zaměřením na náročnou zahraniční klientelu.

Prodej, e-shop: - nábytek - kuchyně - knihovny - sedací soupravy - postele - kancelářský nábytek

Pila, dřevovýroba: - řezivo, prkna, latě, hranoly - pořez dřeva. Stolařská výroba: - zakázková výroba nábytku.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - mrazuvzdorné rostliny - nemrazuvzdorné tropické rostliny. Zahradnické práce: - výsadba rostlin - stříhání keřů, oplocení zahrad, živých plotů - likvidace plevele - hnojení trávníků, rostlin. - stavba pergol, altánů, střech a krovů na klíč - krby, bary, kuchyňské linky

Prodej - trezory - poštovní schránky - zámky Prodej - kovový nábytek E-shop - kovový nábytek - regály - trezory - zámky - poštovní schránky, ... Prodej - regály Prodej - hliníkové žebříky

Prodej, e-shop - nábytek - bytové doplňky - kuchyně - koupelnový nábytek - masivní nábytek - obývací stěny - sedací nábytek, křesla - obrazy.

Prodej stavební materiál. Technické izolace: -izolace potrubí, vzduchovodů, zásobníků, kouřovodů, elektrárenských komponent. Sortiment: -střešní krytina -střešní okna -zdící materiál -sádrokarton -okapy -hutní materiál. Izolace od A do Z.

Projekty a návrhy: - městské parky - zeleň obytných souborů - zahrady mateřských škol - náměstí - pěší zóny - sportovní areály - rodinné zahrady.

Prodej: - potřeby pro výrobce nábytku, oken a dveří - barvy, laky - mořidla, oleje - kuchyňské baterie - elektro nářadí - nábytkové kování - spojovací technika - reklamní předměty.

Prodej: - látky - galanterie - metráž - dekorace

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku - návrh, výroba interiérů.

Maloobchod, prodej: - krmiva pro psy, kočky, hlodavce - krmiva pro králíky, drůbež - zahradní substráty - mulčovací kůra. Šití, výroba: - obojky, vodítka.

Textilní výroba. Výroba, prodej: - sedací vaky a polohovací vaky.

Výroba, e-shop: - svíčky - vitráže

Truhlářské práce. Zakázková výroba: -nábytek.

Zpracování a prodej bytového textilu - záclony a závěsy - služby designérky - šití na míru

Řemesla, služby, výroba - stolařské práce - truhlářské práce Výroba - dětský a kancelářský nábytek - kuchyňský nábytek - koupelnový nábytek - ložnice - vestavné skříně - nábytek na míru - vybavení provozoven, restaurací a barů - pergoly, altány