Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Stolařství - výroba nábytku a kuchyní na míru

Kuchyňské studio Havířov. Výroba, prodej, maloobchod, montáž: -kuchyňské linky, vestavěné skříně -kancelář, obývací stěny -dětské pokoje, školní nábytek. Doprava.

Návrh, realizace, servis - automatické lineární a teleskopické dveře - karusely - větrací systémy - automatické brány a vjezdy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - měřící technika.

Internetový obchod, e-shop: - teplomety, topidla - vařiče - hořáky - tlakové láhve, kartuše - grily.

Dodávka, prodej, e-shop: - schody, půdní schody, střešní výlezy, dřevěné regály a střešní okna - venkovní (vchodové) dveře.

Nákladní autodoprava - mezinárodní - do 3, 5t Pronájem - nebytové prostory

Prodej a montáž: - plastová okna - hliníková okna - bezpečnostní a interiérové dveře - výlohy - vertikálních a horizontálních žaluzií - roletek - sítí proti hmyzu Rekonstrukce bytů a bytových jader - zednické, obkladačské, sádrokartonářské, instalatérské, elektro a malířské práce

Výroba, montáž: - celohliníkové prosklené fasády - hliníková okna, zimní zahrady, dveře.

Velkoobchod a e-shop nabízí širokou paletu floristických potřeb a aranžérských potřeb. Rozsáhlá paleta dekorací, tkanin a materiálů pro kreativní tvoření.

Prodej, velkoobchod, maloobchod, zastoupení, internetový obchod: - kancelářský nábytek - školní nábytek - nábytek pro mateřské školy, školky - nábytek pro školní jídelny.

Výroba, montáž, servis: - automatické posuvné dveře - protipožární automatické posuvné dveře - hliníková okna a dveře - posuvné dveře - protipožární hliníkové dveře a okna - hliníkové prosklené stěny.

Pronájem - klempířská dílna Půjčovna - nářadí Zakázková výroba - klempířské prvky (po dohodě dle představ zákazníka) Realizace - střešní pláště Prodej - střešní krytinypři zakoupení zboží rozvoz domů - na základě dohody s pracovníkem logistikyporadenství - v oblasti střešních systémů - ...

Kompletní servis pro školy a mateřské školy, velkoobchod, projekce, prodej: - učební pomůcky, učebnice - audiovizuální pomůcky - tabule, nástěnky - školní nábytek - sportovní nářadí do tělocvičen. Příslušenství pro regulaci a rozvod LPG propan-butanu a topného oleje.

Prodej, montáž, oprava, servis: - stínící technika - hliníkové pergoly, přístřešky - markýzy - látkové rolety

Výroba, dodávka, montáž: - stínící technika - markýzy - rolety - žaluzie - sítě proti hmyzu.

Maloobchod, prodej: - autokosmetika - barvy, laky - lepidla, tmely, ředidla.

Dodávka, montáž, servis: - průmyslové chlazení - klimatizace.

E-shop - potravinové doplňky - masážní přístroje - domácí spotřebiče - odvlhčovače vzduchu - kosmetika - ekologické čistící prostředky.

- návrhy a realizace interiérů na klíč - výroba kuchyní a nábytku na míru - 3D návrhy

Moderní truhlářství a podlahářství. Práce: - truhlářské - podlahářské. Vybavení interiérů novostaveb, kanceláří, hotelů. Výroba: - nábytek na míru - skříně - obývací stěny - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek. Pokládání: - podlahové krytiny - plovoucí laminátové a dřevěné podlahy. Sídlo firmy: - Střelniční 252/6, ...

Prodej, e-shop: - led osvětlení - led svítidla - led zdroje světla.

Dodávka, prodej: - OSB desky - polystyrén - spojovací materiál - sádrokarton - izolační materiál - nářadí