Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Firma vznikla v roce 2017 po předchozích zkušenostech v oboru, specializace firmy jsou převážně výkopové a zemní práce, stavební a přípravné práce, zámkové dlažby, rekonstrukce chodníků, úklidy a demolice. Naše firma sídlí v Ostravě a je spolehlivým partnerem v oblasti stavebnictví.

Montáž: - klimatizace - tepelná čerpadla - vzduchotechnika.

Reality fofrem s.r.o. je realitní kancelář působící v Ostravě a okolí. Zajišťujeme prodej bytu, domu, rekreačního objektu nebo pomůžeme najít spolehlivé nájemníky do Vaší nemovitosti.

Internetový e-shop arbex.cz v Ostravě Vám nabízí kompletní vybavení do Vašeho skladu, dílny či kanceláře. Vybírat můžete z širokého sortimentu zboží - kovové kartotéky - kovový nábytek - vozíky - kancelářský nábytek - dílenský nábytek - manipulace se sudy - manipulace s technickými plyny - odvíječe balící pásky - parkovací ...

Internetový e-shop www.skola-vola.cz v Ostravě Vám nabízí široký sortiment školních potřeb, batohů, penálů, aktovek pro prvňáčky a dalšího zboží. Firmám je k dispozici bohatý výběr kancelářských potřeb. - vybavení pro školy - balíčky školních potřeb - školní batohy a aktovky - penály a pouzdra - psací potřeby - razítka pro prvňáčky ...

Internetový e-shop kancelarskepotreby.cz společnosti ARBO CKP s.r.o. se zázemím kamenné prodejny v Ostravě Vám již od roku 1999 nabízí široký sortiment papírenského zboží a kancelářských potřeb tuzemské výroby i z dovozu ze zahraničí. Cílem společnosti je zákazníkům poskytovat pohodlný a rychlý nákup za co nejnižší ceny. Kancelářské potřeby ...

Kuchyňské studio: - návrhy na počítači - vestavěné spotřebiče - montáž u zákazníka - profesionální přístup - dlouholetá zkušenost - doprava v regionu zdarma - kompletní interiéry - stavební úpravy.

Zakázková výroba: - nábytek na míru - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné, vestavné skříně - kancelářský nábytek - obývací pokoje - ložnice - dětské pokoje. Kuchyňské studio: - 28. řijna 112, Ostrava - Moravská Ostrava.

Společnost HAPUR spol. s r.o. již od roku 1993 zaujímá přední pozice ve výrobě automatických dveří, garážových a průmyslových vrat, rychlonavíjecích vrat, těsnících límců, vyrovnávacích můstků, bran a závor, rolovacích vrat, mříží a systémů kontroly vstupu. Klademe důraz na kvalitu a osobní přístup k dosažení maximální spokojenosti každého ...

Společnost ENPF s.r.o. realizuje zakázkovou výrobu nábytku a kuchyní.

Tvojegaráž.cz nabízí prémiové montované garáže.

PÍSKOVAČKA.CZ nabízí široký sortiment pískovacích zařízení. Od Hobby po Profi tryskací jednotky a boxy po velké tryskací celky.

Výroba, distribuce: - malířské nářadí - štětce, válečky, stěrky - stavebního nářadí - lžíce, hladítka, míchadla, naběračky - úklidové nářadí - brusné materiály - listy, role, mřížky a houby - aerosolové barvy.

Hledáte levné, pohodlné a praktické ubytování v Ostravě? Chcete bydlet v klidné části města s výbornou dostupností důležitých dopravních uzlů i centra města? Pak je pro vás ideální volbou Jarena Centrum, s.r.o., Ostrava. Jarena Centrum je společnost, která nabízí pronájem bytů a hotelových pokojů v Ostravě. Můžete si vybrat z nově ...

Společnost Moravia-Electric s.r.o. poskytuje služby v oblasti elektroinstalačních prací a elektromontáží. Vyrábíme rozvaděče a zajišťujeme prodej elektroinstalačního materiálu.

Návrhy a realizace bytových, kancelářských, obchodních a komerčních interiérů. Výroba a montáž nábytku, podlahových krytin, osvětlení, sedacího nábytku i bytových doplňků.

STAVBYAREKONSTRUKCEtečkaCZ se zaměřují na obklady a dlažby, včetně přírodního kamene.

Prodej materiálů pro kompletaci a výrobu nábytku.

Poskytnutí interiérového poradenství, zpracování návrhů a vizualizace. Prodej nábytku. Nábytek: - kuchyně a jídleny - dětské pokoje - ložnice - šatny - bytové doplňky. Zajištění odvozu a montáže nábytku, úklidu domácnosti. E-shop.

Zakázková výroba, velkoobchod, maloobchod, e-shop - ubrusy - povlaky na polštáře - bytový textil.

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňské linky -skříně -stolky -postele -kancelářský nábytek -dveře -pergoly -schodiště -zábradlí

Velkoobchod, prodej, stavebniny: -stavební materiál -vybavení Vaší stavby od A až do Z -stavební družstvo -realitní kancelář -stavební práce.