Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Návrh a výroba nábytku na míru. Realizace kuchyní a interiérů na zakázku.

Zakázková výroba na míru, realizace, montáž: - kuchyně, kuchyňský nábytek, kuchyňské linky - interiérový nábytek - bytové doplňky.

Návrh zahrad a veřejných prostor především v okolí Olomouce, ale na základě dohody i kdekoliv jinde.

Návrh zahrad a veřejných prostor především v okolí Olomouce, ale na základě dohody i kdekoliv jinde.

Elektro Tomáš Bureš ze Šternberka se zaměřuje na maloobchodní prodej elektroinstalačního materiálu. Pokud potřebujete nový lustr nebo jiné svítidlo do vašeho interiéru, navštivte naši prodejnu, kde si můžete vybrat ze široké nabídky svítidel do kuchyně, koupelny, obýváku i dětského pokoje. Prodává také žárovky, vypínače nebo baterie.

Prodej ponorných čerpadel a domácích vodáren

ŽLUTÁ HALA nábytek Maloobchodní prodej nábytku na ploše 5000m2. Nabízíme: - sektorové kuchyňské linky - obývací stěny celé nebo jednotlivé - ložnice, samostatné postele a skříně masiv - kuchyňské lavice, židle, stoly, skříňky - psací stoly - nové postele masiv a matrace.

Prodej střešních krytin, poradenství. Internetový katalog střešních krytin a střešních materiálů. Publikace informací a novinek ze světa střech a stavebnictví.

Návrh interiérů na míru. Realizace interiérů sestavených z nábytku vysoké kvality od předních italských výrobců, lídrů světového designu. Používá také výrobky čeští výrobci, kteří umí vyrobit atypický nábytek na míru podle přání klienta nebo návrhu architektů.

prodej podlahových krytin - laminátové, vinylové, PVC, dýhované, bambusové podlahy, umělý trávník apod

Internetový prodej externích zdrojů energie. Nabízíme solární power banky, svítilny a příslušenství. Najdete u nás autonabíječky, cestovní adaptéry, nabíjecí a datové kabely.

Česká svíčkárna, mýdlárna a kosmetika: - svíčky, mýdla, kosmetika, voskové pastelky.

Pronájem objektu Predio. Pronájem komerčních prostor - kancelářské prostory, sklady.

100wood se zaměřuje na zakázky na míru ze dřeva do interiérů i exteriérů. Společnost vyrobí pro Vaši domácnost schody, nábytek, kuchyně a podlahy a na zahradě Vám postaví pergolu, chatku, vrata a mnoho dalšího. Výrobu poskytuje i podnikatelským subjektům.

Prodej: - starší - nepoužitý elektromateriál, který se v současnosti už nevyrábí. - při opravách a údržbě strojů a zařízení, zvláště ve starších provozech, jsou klasické stykače, koncové spínače a jiný elektromateriál stále potřebné. Provozovna: vvv.bowling-vsisko.cz U kaple 10 783 72 Velký Týnec - Vsisko

Investiční a obchodní skupina, která se věnuje investování do developerských projektů. Realizujeme rekonstrukce a revitalizace historických objektů - v této oblasti zajistíme komplexní stavební, technologickou a generální činnost. Nabízíme pronájmy bytových i nebytových prostor v Olomouci, Prostějově, Praze a Chebu. Plánujeme kompletní projekty ...

Velkoobchod, prodej: - materiál topenářský a vodoinstalatérský. Express sklad.

Pronájem a prodej nebytových prostor. Firma nabízí k pronájmu kancelářské prostory v blízkosti centra Olomouce s každodenním úklidem společných prostor a vybavenou kuchyní. Objekt je zabezpečen EZS s napojením na bezpečnostní službu

E-shop s bytovým nábytkem nábytku. V sortimentu najdete sedací soupravy, masivní postele, rošty. Prodej matrací a polštářů značky Dřevočal. K dispozici máme i matrace Materasso a Maso. Zboží je dostupné i v kamenných prodejnách v Olomouci v OD Senimo nebo Mlýn - Chválkovická 45.

Firma provádí revitalizaci bytových a panelových domů. Realizuje odborné zateplení objektů, rekonstrukci střech, výměnu oken apod. Zajistí vypracování kompletní projektové dokumentace, projekční a inženýrskou činnost. Komplexní stavební činnost, výstavba rodinných a bytových domů na klíč.

Realitní kancelář, která se specializuje na prodej novostaveb, především developerských projektů.

Ateliér se zabývá krajinářskou architekturou se zaměřením na volné plochy měst, obcí a krajinu mimo zástavbu. Zpracujeme architekturu zeleně ve veřejných prostorech měst, obcí. Zahradní koučink - pomoc s realizací zahrady, parku.

Firma se věnuje nákupu zemědělské půdy na Moravě. Zajistí kompletní servis - nacenění pozemku, zpracování kupní smlouvy, komunikace s katastrálním úřadem, připravíme podklady pro výmaz věcných břemen z katastru nemovitostí.

Firma se zabývá výrobou a prodejem různých typů zastřešení. Montuje hliníkové pergoly, přístřešky, zahradní domky a zimní zahrady. Možnost objednávky pergol a zahradních domků přes e-shop

Interiérové studio: - návrhy a komplexní realizace staveb a interiérů - návrhy nebytových prostor - 2D ale i 3D vizualizace.