Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Truhlářství. Prodej, výroba: -kuchyňský nábytek.

Elektroservis. Prodej a servis: -elektrospotřebiče Výroba klíčů a autoklíčů včetně čipování. Montáž centrálního vysávání.

Prodej, montáž, servis: -solární systémy - kolektory pro ohřev teplé užitkové vody (TUV).

Tradiční výrobce hokejových holí a sání nabízí značkové závodní hokejové hole LION, hokejky určené pro hokejbal, streethokej, bandy hokej a floorball a také široké spektrum sání od tradičního vzhledu až po moderní sportovní sáně. Výměnné lopatky. Prodáváme dřevěná lehátka - skládací a polohovatelná, zahradní křesla, rybářské stoličky a sedačky ...

E - shop a prodej: -vybavení dílna a domácnosti -zahradní technika -krby -krbová kamna -dřevěné pelety -ekologické palivo -úklidová technika -autopříslušenství -měřící technika -obráběcí stroje -ruční a elektrické nářadí -svářečky -svítilny -stavební stroje. Doprava: -rozvoz zboží po celé ...

Profesionální montáž garážových vrat, oken a dveří z PVC i hliníku.

Výroba, prodej: -sedací a čalouněný nábytek -postele, ložnice -obývací stěny -předsíňové stěny -pohovky -bytové stěny.

Prodej: -nářadí a nástroje -spojovací materiál -ochranné pracovní pomůcky.

Prodej: -zahradní technika benzinové travní sekačky, VARI, MOTOR JIKOV, WERCO, ABG -náhradní díly na sekačky na trávu. Servis: -zahradní sekačky -travní traktory WISCONSIN, AGROJET, HONDA -pouze neelektrické stroje !!!

Prodej, montáž, servis: -garážová vrata. Zasklívání balkonů. Prodej, montáž, servis: -sluneční technika -rolety -žaluzie -sítě proti hmyzu -bytové dopňky -těsnění oken a dveří -shrnovací lamelové dveře -polstrování dveří -markýzy -koupelnové sprchové boxy.

Prodej interiérových dveří, zárubní a kování.

Maloobchod -obklady -dlažby -stavební chemie -sanitární keramika.

Výroba: -vrtné nářadí pro stavebnictví a geologii -strojní celky (vrtací hlavy, injekční a výplachová čerpadla) -vrtné tyče, šneky, nádoby vrtací -výroba a renovace náhradních dílů pro stavební stroje -strojní třískové obrábění včetně CNC strojů -zámečnická výroba.

Čalounictví: - opravy nábytku současného i starožitného. Autočalounické práce: - autosedačky, motosedačky, sedačky do všech zemědělských a stavebních strojů - stropy, výplně dveří. Výroba matrací: - atypická výroba dle vlastních návrhů a plánů - výroba sendvičových typů (NORKA). Prodej: - matrace firmy GUMOTEX Břeclav - pěnové ...

MARKET Klatovy. Velkoobchod, maloobchod: -hospodářské potřeby. -spojovací materiál. -ruční, elektrické nářadí. -ochranné pracovní pomůcky. -barvy, laky, tmely. -krmiva.

Novostavby, rekonstrukce, obklady a dlažby, krby, fasády, ploty a kamenné zdi, stavění z kamene, zámkové dlažby, betonové podlahy a izolace, komíny, zemní práce, základové desky, sklepy, septiky, jímky, inženýrské sítě, úprava terénu, kanalizace, sádrokarotny, rekonstrukce střech

Servis a prodej: -chladicí zařízení. Montáž a opravy: -klimatizace, doplňování autoklimatizací, revize těsnosti podle vyhlášky.

Zahradní a krajinná tvorba. Služby pro zahradu, park a krajinu: -projektování zahrad a krajinných úprav -projektování výsadeb v rámci pozemkových úprav a ÚSES -revitalizace obecní zeleně a veřejných prostranství -pasporty zeleně -inventarizace stromů a plány údržby -dendrologické průzkumy -poradenství v oboru zahradní a krajinné ...

Prodej nábytku: -sedací soupravy, vybavení ložnic, kuchyní, šaten, dětských pokojů, pracoven či předsíní. Vyroba: -nábytek na zakázku.

Prodej: -okrasné dřeviny. Služby: -návrhy zahrad a parků -výsadba a úpravy živých plotů -stavba skalek a jezírek -zahradní stavby.

Podlahářství. Prodej, montáž: -podlahové krytiny -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy -korek, PVC, koberce.

Prodej: -obklady -dlažby -sanitární keramika -velkoobchodní a maloobchodní prodej keramických obkladů a dlažeb českých i zahraničních výrobců -vany, sprchové kouty, koupelnový nábytek, vodovodní baterie -stavební chemie. Služby: -návrhy koupelen, vizualizace koupelen -provádíme obkladačské práce, rekonstrukce koupelen ...

Instalatérské práce. Prodej a servis čerpací techniky. Vybavení koupelen.

Demontáž-montáž plastových oken. Zednické práce. Autodoprava do 3, 5t.