Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Dodávka, montáž, opravy: -bytová měřící a regulační technika vody a topení -pro vlastníky domů a bytů. Nabízíme: -komplexní správu nemovitostí -jednoduché, podvojné účetnictví -instalatérské práce -zámečnické práce.

Prodej: -přesné výpalky-černý plech 3-200 mm -plazmové výpalky 3-40 mm -tryskání Sídlo frimy: -Rokycany, Čelakovského 194.

Prodej a montáž - podlahové krytiny Výroba - obklady schodišť (dřevo) Montáž - dveře, zárubně Montáž obklady schodišť dřevo

Restaurátorské práce: -barokní nábytek -renesanční nábytek -nábytek slohu MANÝRISMUS. Výroba: -nábytek -luxusní barokní nábytek -nábytek slohu MANÝRISMUS.

Truhlářství. Truhlářská výroba: -nábytek -kuchyně -kancelářský nábytek.

Od roku 1997 dodáváme pilové pásy pro dělení oceli, nerezu, neželezných kovů, titanu, speciálních bronzů, dřeva, umělých hmot, keramiky a masa. Naše pilové pásy jsou z kvalitních materiálů a disponují perfektním spárem.

Zakázková výroba z nerezové oceli: -grilovací vidlice a koše -venkovní a vnitřní zábradlí -bary a interiery -nosné a ozdobné konstrukce z nerezu a hliníku -úpravy povrchů -rolovací vrta -vjezdové brány -hliníkové konstrukce.

Zámečnictví: -automatické vjezdové brány -garážová vrata -průmyslová vrata -parkovací systémy -roletové systémy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej nátěrových hmot: -nátěry kovových kontrukcí -nátěry dveří, plotů -nátěry oken -technické kapaliny -malířské, fasádní barvy -štětce, válečky.

Prodej: -elektrospotřebiče -elektronika -výpočetní technika -mobilní telefony -domácí a kuchyňské spotřebiče.

Prodej, dodávka, montáž: -kompresory -kompresory vysokotlaké a šroubové Ingersoll-Rand, Schneider, Atlas Copco, Kaeser -kompresorové stanice na klíč -průmyslové chlazení -vytápění -záruční a pozáruční servis kompresorů.

Pomocné materiály pro slévárny: - tryskací broky a drtě - korund - obalované písky - nátěry - odvzdušňovací sítka - odlitky - kovářské nářadí, kovadliny, pneumatické buchary - grafitové výrobky - doprava.

BAZÉNY -dodávka, montáž -bazény s příslušenstvím -zastřešení bazénů -vířivé bazény -solární ohřev bazénů -zastřešení bazénů -tepelná čerpadla -bazénová chemie -vířivé vany.

Profesionální distribuce nábytkového kování. Nabízíme kvalitní kování přímo od výrobců: Titus, Lama, Huwil, Häfele, Camar, Vibo. Dodáváme spojovací kování, úchytky, knopky, klopny, tlumiče, nohy a nožky, zásuvkové systémy, závěsy, kolečka, rektifikační závěsy a kluzáky, zámky, podpěrky polic, konzole, drátěný program, nábytkářské profily. ...

Zabývám se zakázkovou výrobou nábytku, dle přání zákazníka, přičemž je veliký důraz kladen jak na kvalitu výrobků, tak i na vstřícný přístup k zákazníkům. Vyrábím nábytek pro domácnosti i firmy. Předmětem mojí práce jsou kuchyňské linky, vestavěné skříně, dětský nábytek, studentský nábytek, obývací pokoje, vybavení kanceláří, firem, recepcí. ...

Plastikářská výroba: -vstřikování -vytlačování -regranulace -granulace plastů -plasty (extrudované). Výroba: -elektrokanály -PVC lišty k obkladům -vytlačované extrudované profily -plastové výrobky. Prodej: -plastové výrobky -regranuláty.

Stavebniny. Prodej: -stavební materiál.

Výroba: -výrobky z plastu -sklolaminát.

Kamenické práce: -kuchyňské linky -krby -pomníky -parapety.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - spotřební elektronika - televizory - rádia.

Umělecké truhlářství: -okna, dveře, schodiště -nábytek -repliky, repase.

Naše výrobní aktivity: - komponenty pro rolovací mříže - komponenty pro shrnovací mříže - rolovací mříže - shrnovací mříže - sekční vrata - předokenní rolety - bezpečnostní okenice - pevné mříže Dále nabízíme z produkce mateřské společnosti: - vyklápěcí vrata - průmyslová vrata - rychloběžná vrata - průmyslová sekční vrata - ...

Výroba, montáž, prodej: -ploty -pletivo -sloupky -příslušenství.

Maloobchod, prodej: -řezné nástroje a CNC* obráběcí stroje pro obrábění kovů -frézy monolitní a destičkové pro frézování forem -řezná keramika, závitníky, upínací nářadí -CNC soustruhy -vertikální a horizontální obráběcí centra -automaty -zrychlovací hlavy -brusky -vrtáky.