Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Kovoobráběčství. Velkoobchod Vymezení: - zemědělskými produkty - potravinami, nápoji a tabákem - textilem, oděvy, obuví - drogistickými a kosmetickými výrobky - elektrickými přístroji a spotřebiči pro domácnost - nahranými nosiči zvukových a zvukově-obrazových záznamů - nenahranými nosiči zvukových a zvukově-obrazových záznamů ...

Prodej, maloobchod: -průmyslové armatury -čerpadla -kotle -radiátory -expanzní nádoby Práce: -svářečské -elektrikářské na kotelnách a výměnících.

Maloobchod, prodej, servis, oprava: -elektrospotřebiče.

Prodej, eshop: - Výměníkové stanice - Redukční stanice - Přečerpávací stanice - Regulační a havarijní ventily - Odvaděče kondenzátu - Dochlazovače kondenzátu - Filtry - Separátory - Výměníky - Armatury - Manometry - Teploměry - Solenoidy, elektromagnetické ventily - Čerpadla - Pohony - Čidla a regulátory teploty, ...

Maloobchod, prodej: - elektronický zavlažovací systém zahrad značky ORBIT - jednoduché zavlažovací systémy - časové spínače - automatické zavlažovací systémy - kapková závlaha Safety Turtle-ochrana dětí u bazénu. Hydroizolace. Prodej čerpadel: - sací čerpadla - ponorná čerpadla - elektronické ovládání čerpadel - tlakové ...

Zahradnictví Adavo Velkoobchod: -balkonové květiny -sadba -ovocné dřeviny -okrasné dřeviny -tonizující rostliny -hrnkové květiny -zahradní zemina -hnojiva -vazba květin.

Andrea Novotná, ZAHRADNICE.NET Provádíme návrhy, realizace a údžbu zahrad a zeleně.

Athena Real Realitní kancelář. Spolumajitel: - Vladimír Bartoš - IČO 69017263.

Provádíme montáže dodávky a servisy: - plynových kotlů a kompletní dodávky vnitřních instalací. Zajišťujeme práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské práce - odpady a kanalizace - kompletní dodávky elektroinstalace - revize plynu - centrální vysavače i úpravy vody.

Prodej, montáž, práce: - střešní krytina(Bramac, Velux, Lindab) - klempířský výrobek - hromosvod včetně revize. Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - stavební

Zakázková výroba, truhlářství: - nábytek - okna, oken - dveře

Práce: -rodinné domky na klíč -střechy -fasády -zednické práce -stavební práce -zemní práce -instalační práce -zahradní úpravy.

Technické služby: -svoz odpadu -hřbitovní služby -veřejné osvětlení -udržba komunikací a zeleně

Truhlářství. Realizace bytových interiérů. Výroby kuchyní a dětských pokojů na míru. Zhotovení schodiště, vestavěných skříní, předsíňových stěn. Podlahářské práce. Dodání a pokládka všech druhů podlahových krytin. Sádrokartonářské práce.

Výroba, dodávky a montáž automatických vjezdových systémů: - garážovýá vrata - vjezdové brány - pohony - závory.

Grafické práce a kresličské práce: - architekt - architektura - design - návrhy, realizace staveb, domů, rodinných domů.

Prodej: - nábytek - bytové doplňky

Činnost: - realitní činnost - inženýrská činnost v investiční výstavbě - zprostředkování služeb - provádění staveb

Podnik služeb. Činnost, práce: - realitní činnost, správa a údržba nemovitostí - pokrývačství - tesařství - klempířství a oprava karoserií - zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Prodej, montáž, doprava: - vchodových dveří a plastových oken.

Činnost: - bazény plast a DLW folie, vybavení, příslušenství a výroba bazénů - bazénové lemy - doplňky, zastřešení - ekočištění, instalace bazénů - bazénová chemie - dlažba - septiky, vodoměrné šachty, žumpy, jímky - technické nádoby z plastů. Sídlo firmy: Havelcova 240 Kolín, 280 02

Výroba, servis: - vzduchotechnické potrubí - klempířských a zámečnických výrobků - kaprových filtrů a filtračních sestav s aktivním uhlím pro autolakovny - atypické vzduchotechnické prvky - kuchyňské zákryty z nerezového plechu - stříkacích a sušících kabin, sušáren a stříkacích boxů v průmyslových lakovnách.

Prodej: - traktory - zemědělské stroje - zahradnická mechanizace - náhradní díly

Výroba: -rohože -čistící zóny.