Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Čalounictví - veškeré čalounické opravy - čalounické práce Prodej, maloobchod: - potahové látky, koženka a kůže

Centrum vratové techniky: -garážová vrata -průmyslová vrata -rolovací vrata -pohony a ovládání. Sídlo: Hořátev 206 tel.: 325 515 551

Výroba a prodej a montáž: -plastové bazény -septiky -plastové žumpy -zemní filtry -nádrže -jímky.

Dodávka, servis a montáž: -vzduchotechnika -vytápění -tepelná čerpadla.

Výroba - reklama (světelná, atypická, nafukovací, létající) - LED diody. Truhlářství: tel. 777 615 060. Květinářství: tel. 604251116.

Truhlářství: - zakázková výroba: - dveře - eurookna - dveře interiérové, vchodové, obložkové - nábytek - vestavěné skříně - kuchyně - schodiště - dřevěné podlahy.

Maloobchod, prodej, internetový obchod, e-shop: - zahradní technika -potřeby pro zahrádkáře, kutily: -sekačky -motorové kosy -řetězové pily -čerpadla -zavlažovací systémy -vodárny -postřikovače -hnojiva -kamna, krby -keramika.

Odborná renovační dílna: -renovace interiérových dveří německou technologií -potahování dveří plasty bez lepidla.

Prodej: -stavební a hutní materiál -železářské a průmyslové zboží -nářadí -jízdní kola -nábytek -kuchyňské potřeby -sklo -porcelán -drogerie -barvy a laky -hračky -kancelářské potřeby -kotle ÚT** -zahradnické potřeby -hnojiva -postřiky.

Prodej: -motorové pily HUSQVARNA -řetězy na veškeré motorové pily. Doprava: -silniční nákladní.

Prodej: -střešní okna -stavební systémy -izolační materiál -suché maltové směsi.

Dovoz a prodej exotického dřeva. Prodej nábytku z exotického dřeva (cedr, palisandr, ovangol).

Zakázková výroba: -nábytek: -kuchyňské linky -obývací stěny -ložnice -šatní skříně -komody -peřiňáky -lůžka s úložným prostorem -lamelové rošty -zdravotní matrace -dětský nábytek -kancelářský nábytek -plovoucí podlahy s pokládkou -obklady stěn a stropů.

Květinářství: -květiny řezané, sušené, vázané, hrnkové -hnojiva -keramika -svíčky. Prodej vína. Další provozovny: U Stadionu 1234 293 01 Mladá Boleslav Tel.: +420 326 332 332 Palackého 116/25 288 02 Nymburk Tel.: +420 736 610 847

Zakázková truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky -vestavné skříně -kancelářský nábytek Vzorkové prodejny: Všechlapy - 325541343.

Činnost: -prodej a servis: malá zemědělská mechanizace -záruční a pozáruční servis systému terra-vari -generální oprava systému terra-vari -oprava motorů(jikov, Honda, Tecumseh, Briggs&Stratton) -prodej náhradních dílů -poradenství -zásilkový prodej náhradních dílů -oprava zahradní mechanizace -bazar zemědělské mechanizace.

Truhlářství, sklenářství, tesařství: Výroba: -eurookna -špaletová a zdvojená okna -vchodové dveře -interiérové dveře -drobný nábytek z laminace a masivu -dřevěná kuchyňská dvířka -dřevěná schodiště.

Zakázková výroba, prodej, montáž: -žaluzie: -vertikální -horizontální Montáž: -silikonové těsnění do oken, dveří. Obchodní činnost.

Truhlářské práce. Výroba: -oken, okna, dveří, dveře -obložkové zárubně -nábytek

Prodej: -kuchyňské potřeby. -železářství. -elektro. -sklo, porcelán.

Truhlářství. Výroba: -nábytek.

Výroba, prodej: -dřevěné obklady. -dřevěné lišty.

Zámečnictví Práce: -zámečnické. Výroba: -plotové dílce. -schody. -brány.