Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Činnost - údržba nemovitostí - stavební práce, rekonstrukce - zámečnické práce.

Žaluzie Nymburk - Ateliér dům a byt Stínící technika Nabízí: - vestavěné skříně INDECO CZ na míru (do výšky 280 cm) s posuvnými dveřmi - žaluzie - předokenní rolety - protihmyzové sítě - korek - zatahovací dveře (plast, koženka, masív) - plovoucí podlahy - polystyrenové kazety, lišty - tapety - panelové a dřevěné ...

Vysprávky, oprava: - komunikace, silnice - výtluky - překopy - asfaltové povrchy Služby: - zemní a výkopové práce - nákladní autodoprava, kontejnerová přeprava - údržba zeleně Půjčovna, pronájem: - nářadí - stavební mechanizace, stroje Autoservis, pneuservis Kovanice 169

Služby: - realitní činnost - reklamní činnost a marketing

Plastikářská výroba, prodej a montáž: -plastová okna, okno, oken a dveře, dveří vchodové i balkónové -zaměření, konzultace a zpracování cenových nabídek zdarma -využíváme naše plastové profily HORIZONT PS -celoobvodové kování firmy WINKHAUS -dodáváme i doplňky -parapety, žaluzie, sítě, síť proti ...

Výroba, prodej, servis: - zemědělská, malá farmářská a komunální technika.

Zabývá se zakázkovou výrobou nejen atypického nábytku na míru, ale i kompletní dodávkou interiérů pro domácnosti a firmy. Naše zakázkové truhlářství Vám nabízí truhlářské výrobky vysoké kvality jak z umělých materiálů (laminované desky) bez povrchové úpravy, tak z přírodních materiálů (dýha, masiv) s povrchovou úpravou.

Výroba, prodej, montáž: -garážová vrata -venkovní rolety -vjezdové brány -žaluzie: -horizontální -vertikální -markýzy -shrnovací dveře: -PVC, koženka -mobilní dělící stěny HŰPPE -mříže: -rolovací -nůžkové -zatemnění -elektrické automatické pohony.

Činnost: - montáž závlahových systémů - kácení, ořez stromů - údržba, sekání trávníků.

Květinářství: - hrnkové květiny - kytice - řezané květiny.

Projekce, dodávka: - osvětlení obchodních ploch - světelná technika do výrobních objektů - osvětlení hotelů, kanceláří.

Prodej, oprava, servis: - chladící zařízení - zmrzlinové stroje - výrobníky ledu - chladící, mrazící boxy. Prodej, montáž: - klimatizační jednotky.

Prodej a montáž - výplně stavebních otvorů z kompozitního materiálu SEMBO FIBERGLASS

Služby - půjčovna autoboxů a nosičů - půjčovna nářadí. Zámečnické práce - svařování - výroba konstrukcí.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - interiérové dveře - schody.

Import, export: - podlahy - obklady - terasové desky - řezivo, dýhy z dubu, jasanu, cedru, ořechu, modřínu a speciálně upraveného termodřeva z Dálného východu Sídlo firmy: Příční 118/10, 602 00 Brno

Velkoobchod, projekce: - veřejné osvětlení - interiérové osvětlení.

Stolařství, truhlářství. Řemeslo, práce: - stolař, stolařské - truhlář, truhlářské. Výroba: - kuchyňské linky - okna, dveře - obklady, podlahy, schody, zábradlí, plovoucí podlahy - atypické zakázky.

Projektová činnost ve výstavbě -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Prodej řeziva - hranoly, fošny, prkna, palubky, OSB desky, latě, palivo. Řemesla - truhlářské práce - tesařské práce - pokrývačské a klempířské práce - rizikové kácení stromů - výškové práce. Výroba - dřevostavby - zahradní nábytek - pergoly, altány.

Dodávka, servis, montáž: - garážová vrata HORMANN - jednokřídlé a dvoukřídlé brány a vrata - samonosné posuvné brány - pohony vrat a bran BENINCA a FAAC.

Prodej, montáž, oprava, doprava: - zdravotnické kartotéky - kovový nábytek.