Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Výroba, repase: - kovářské, zámečnické prvky - mříže, branky, ploty - schodiště - atypické požární dveře - zámečnické práce.

Veřejné sklady SRB DEPO nabízí možnost pronájmu skladových prostor pro skladování ucelených palet nebo kartonů, manipulovatelných vysokozdvižným vozíkem či ručně. Celková kapacita našich skladů je 1500 m2. Skladový areál se nachází ve městě Klecany, nedaleko Prahy. Veřejný sklad, služby: - pronájem skladových prostor - skladování zboží, ...

Firma MAXFAST trade s.r.o. se specializuje na výrobu školních tabulí. Vyrábíme klasické dřevěné tabule a moderní keramické školní tabule v různých provedeních, zajistíme kompletní dodávku, montáž i servis, včetně demontáže a odvozu staré školní tabule. Sídlíme v obci Všechromy, okres Praha - východ. Výroba, dodávka, prodej, návrh, montáž, ...

Distribuce, prodej: - venkovní, zahradní nábytek - slunečníky - venkovní lehátka - autorizovaný distributor slunečníků zn. Glatz.

Společnost Alumex je výrobcem a dodavatelem střešních konstrukcí. www.alumex.cz

Společnost SOKRA, s.r.o. působí na trhu klimatizační a chladicí techniky se zaměřením na velkoobchod, maloobchod, montáž a servisní činnost.

Prodej, montáž, servis - plastová okna a dveře - hliníková okna a dveře - stínící technika, žaluzie - sítě proti hmyzu - okenní parapety.

Hodinový manžel: - obkladačské práce - zednické práce - malířské práce - pokládka laminátových podlah - vodoinstalace - údržba zahrad.

E-shop - ratanový nábytek - obrazy na zeď.

Výroba: - rozvaděče - kovové výrobky pro elektrotechniku a elektroniku

Služby: - sekání, sečení trávy - provzdušňování trávníků - řezání živých plotů.

Realizace, údržba: - veřejná zeleň - parky, historické zahrady - soukromá zeleň - zahrady

Služby, práce: - foukaná izolace - oprava, servis okna, oken, dveře - fasádní systémy a obklady

Návrhy, realizace, údržba: - zahrady, zahrad Služby: - výsadba, řezání, kácení - péče o dřeviny a zahrady

Služby: - správa, údržba budov.

Truhlářství: - nábytek na míru - vestavěné skříně.

E-shop: - konstrukční řezivo - deskový materiál - fólie - kotevní technika - lepidla - spojovací materiál

Zámečnictví TOČIMON s.r.o. nabízí svým zákazníkům komplexní služby v oblasti kovovýroby. V rámci naší činnosti se zaměřujeme na výrobu a montáž garážových vrat, závor, branek, plotů, zábradlí, schodišť ale i nábytku. Vše pečlivě zaměříme, vypracujeme grafický návrh a cenovou kalkulaci. Naleznete nás v obci Babice, okres ...

Truhlářství, zakázková výroba: - nábytek - kuchyně - schodiště - pergoly, zahradní domky.

Služby: - scénografie - návrhy atypických interiérů.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné a bytové domy - rekonstrukce - půdní vestavby a nástavby - koupelny - izolace - obklady, dlažby Služby: - správa a údržba nemovitostí

E-shop: - kancelářské potřeby - kuchyňské spotřebiče - karnevalové kostýmy - bytové doplňky - drogerie